Straalt jouw bedrijf uit wie jij bent? Doe de test!
Als brandingcoach en huisstijl ontwerper zie ik bewuste ondernemers, coaches en creatieven zich ontwikkelen van bescheiden, afwachtende ondernemers naar mensen die in hun kracht staan, hun ruimte in durven nemen, initiatief nemen en een herkenbare uitstraling hebben. Dat geeft hen veel energie en zelfvertrouwen. Ook trekken zij er meer en de juiste klanten en cliënten mee aan.

Daardoor ben ik ervan overtuigd dat als jouw logo, woorden, kleuren, foto’s en diensten uitstralen wie jij bent, dat je er dan in kunt slagen om mensen jouw energie te laten voelen. Zij weten dan dat jij het bent die hen kan helpen. Dat kan zelfs al door de juiste portretfoto van jezelf op je site te zetten. Mensen voelen dan al wie je bent...

De energie die je uitzendt komt dan optimaal overeen met de energetische waarde van jouw bedrijf. Je ervaart flow, zelfvertrouwen en zin om dingen te gaan doen.

Mijn kernwaarden zijn 'Ontspannen leven en werken', 'Energie geven en ontvangen' en 'Jezelf mogen zijn'.

Met deze ‘Energie test’ krijg je inzicht in de energie die jij momenteel uitstraalt als mens en ondernemer.

Cadeautje:
Na afloop kun je aangeven of je een gratis telefonisch consult van mij wilt ontvangen over hoe je de energetische waarde van je bedrijf kunt verhogen.

Veel plezier, Brenda Serrée | Branding Diva

Email address
Jouw persoonlijke kwaliteiten
Bij het onderzoek naar wie jij in essentie bent en wat jouw energie is, is het handig om te verhelderen wat jouw natuurlijke eigenschappen zijn. Deze horen bij jou en als je deze mag inzetten, stroomt jouw energie. Andersom geldt het ook, dus als jij kwaliteiten opgedrongen krijgt, lekt jouw energie. Je mag dan namelijk niet volledig jezelf zijn.

Hieronder heb ik 50 persoonlijke eigenschappen opgeschreven. Lees deze eens goed door en voel welke echt bij jou horen. Je kunt eventueel ook mensen in je omgeving vragen om jou in drie woorden te omschrijven. Vaak is dat al wat jij van nature doet en uitstraalt.

Wat zegt een foto?
Vink 5 persoonlijke kwaliteiten aan
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms