Presentació Pla d’acció als PAE
Inscripció a la sessió presencial a l'Hotel Sercotel Ciutat de Montcada per donar a conèixer el projecte de la realització del Pla d'acció als PAE i la voluntat de l'Ajuntament de Montcada i Reixac d'acollir-se al programa de modernització integral dels PAE impulsat per la Diputació de Barcelona, del 9 de febrer.

Els horaris de la sessió serà el següent, en funció del polígon al qual pertany la vostra empresa:

Grup 1: Polígon La Ferreria de 9 a 11h
Grup 2: Polígons: La Granja, Foinvasa, Molí d'en Bisbe, Can Tapioles de 12 a 14h

Lloc: Hotel Sercotel Ciutat de Montcada
C/Verdi 12 (08110 - Montcada i Reixac)
Data: 9 de febrer de 2018

Per a qualsevol aclariment, si us plau, contacti amb promocioeconomica@montcada.org o al telèfon 935 648 505 i l'atendran els membres de l'equip de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac.

Vol assistir a la presentació del projecte als PAE *
Nom de l'empresa *
Your answer
Adreça electrònica *
Your answer
Nom del representant que assistirà a la jornada i càrrec
Your answer
Polígon on pertany l'empresa *
Teléfon de contacte
Your answer
D'acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades, l'informem que les seves dades es recullen i estan incloses en un fitxer automatitzat titularitat de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, amb les finalitats de gestionar la seva inscripció a l'acte i poder facilitar-li en el futur, per via telemàtica i/o correu postal, informació sobre els nostres serveis i sobre temàtiques similars.

Accepta ser subscriptor/a del Butlletí informatiu de Promoció Econòmica i Ocupació, que el mantindrà informat/da sobre notícies, serveis, ajuts, convocatòries i activitats per a empreses i professionals impulsades per Promoció Econòmica i Ocupació. Podrà donar-se de baixa de qualsevol d’aquests butlletins en qualsevol moment i per via digital. Vostè autoritza expressament la cessió de les dades incloses en l'esmentat fitxer a d’altres entitats per complir fins directament relacionats amb les funcions per a les quals van ser sol•licitades.

També li notifiquem que Promoció Econòmica enregistra els actes que organitza i en produeix vídeos en qualsevol format i suport per a la seva difusió en entorns web, amb la finalitat d'estendre el coneixement generat al públic empresarial. L’acceptació comporta l'autorització perquè la seva imatge i so pugui ser enregistrada, reproduïda i publicada en aquests espais. Vostè podrà exercir els drets reconeguts a la Llei i, en particular, els d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició a través d’escrit al correu electrònic promocioeconomica@montcada.org.

*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service