Delavnica: Fotona StarWalker, ablativni FracTat in multimodalno naslavljanje pigmentacij (Ivana Bogataj Tancer, dr. med.)
Sobota, 20. april 2024, 08.30-09.30, Hotel Park, Bled

Delavnica bo izvedena v okviru ”ŠOLE PREPOZNAVANJA KOŽNIH ZNAMENJ IN TUMORJEV”, ki jo organizira ZSD
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Program:
- Kratko predavanje
- Demonstracija z laserjem
Delavnica je brezplačna. Da zagotovimo kvalitetno in varno izvedbo, je število mest je omejeno na 25 oseb. V kolikor se delavnice ne boste mogli udeležiti, vas prosimo, da nam to pravočasno sporočite (polona.levacic@fotona.com).
Priimek: *
Ime: *
Email: *
Naziv ustanove / podjetja: *
Fotona bo informacije, ki jih boste posredovali na tem obrazcu, uporabila za vzpostavljanje stika z vami v povezavi z omenjenim dogodkom. Prosimo, potrdite, da se strinjate z naslednjim: *
Required
Fotona bi informacije, ki jih boste posredovali na tem obrazcu, uporabila tudi za občasno posredovanje novosti o laserskih izdelkih in obravnavah. Prosimo, potrdite, če se strinjate z naslednjim:
Zaščito vaše zasebnosti in osebnih podatkov jemljemo zelo resno. Če kadar koli v prihodnosti ne boste želeli več prejemati naših e-poštnih sporočil, se lahko preprosto odjavite tako, da pošljete e-poštno sporočilo na privacy@fotona.com ali da kliknete povezavo za odjavo v katerem koli e-poštnem sporočilu, ki ste ga prejeli od nas.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy