Nominering till Studentkåren i Skövdes förtroendeuppdrag
Här kan du skicka in en nominering inför Höststämman 2017! Sista nomineringsdag är 3:e november.
Postbeskrivningar
Ordförande: Arbetar med att leda och driva studentkåren framåt mot skolan, lokala aktörer och samhälle. Arbetsområden som externa relationer, personalfrågor och strategiska frågor ligger på kårordförandes bord.

Vice Kårordförande: Samordnar representation av studenternas rättigheter i utbildning och skyddsfrågor. Utreder och driver enskilda studentärenden samt fungerar som ledamot i HiS fakultetsnämnd och disciplinnämnd.

Introgeneral: Har det yttre ansvaret för introduktionen och alla verksamhet som röd de nya studenternas första veckor på högskolan från studentkåren sidan.

Evenemangsordförande: Evenemangsordförandes främsta ansvarsområde är SiS gemensamma evenemang och att hålla god kontakt med samtliga evenemangsansvariga för olika föreningar.

Marknadsföringsansvarig: De främsta ansvarsområdena är SiS marknadsföring genom sociala medier och upprätthålla en enhetlig grafisk profil. Marknadsföringsansvarig ska ta fram marknadsföringsmaterial efter Kårstyrelsens behov.

Valberedning: Tar fram förslag på kandidater till Kårstyrelsen, Sexmästeristyrelsen och Verksamhetsrevisorer.

Läs mer på: http://arkiv.studentkaren.se/Styrdokument/ eller kontakta Valberedningen om du har frågor genom valberedning@studentkaren.se

Namn på den nominerade *
Your answer
Till vilka poster nomineras personen? *
Required
E-post till den nominerade *
Your answer
Telefonnummer till den nominerade *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms