Met de klas naar het Noordelijk Film Festival?!
Via dit formulier kun je je schoolklassen opgeven voor de schoolvoorstellingen op het Noordelijk Film Festival. Let op: heb je meerdere groepen die je voor verschillende films en/of dagen wilt opgeven, dan moet je dit formulier na verzending nog een keertje invullen voor een andere vertoning. De kosten voor de schoolvoorstellingen bedragen 3,50 euro p.p. per film.

Meer informatie over de films, vind je hier: http://noordelijkfilmfestival.nl/educatie/
MET DE ALLERKLEINSTEN NAAR DE FILM?
Voor de jongste scholieren kun je naar Lotte op zoek naar de draken. Kies vervolgens een voorkeursdag(deel) zodat we in overleg een geschikte vertoning kunnen organiseren in een kleine zaal in Slieker Film tijdens het festival.
Filmkeuze:
Voorkeur dag(deel):
PROGRAMMA VOOR GROEPEN 3 T/M 8
Voor de groepen 3 t/m 8 kan gekozen worden uit de volgende films. Deze films worden op een specifieke dag en tijd vertoond, dit staat achter de titels. De vertoningen vinden plaats in Stadsschouwburg De Harmonie.

Bij de films bieden wij lesmateriaal aan dat toegestuurd wordt en downloadbaar wordt op onze website. We raden scholen/docenten aan dit ook te gebruiken om scholieren goed voor te bereiden. Door het bespreken van de film vooraf en na afloop van het festivalbezoek, kunnen zij een en ander beter ervaren en verwerken, wat zeker van belang is wanneer er serieuze, heftige of gevoelige thema's aan bod komen in de films. Aan de hand van een voor- en nagesprek, met eventueel een actieve opdracht, kan er dieper op de thema's ingegaan worden en kan het festivalbezoek naast een leuk uitje ook een zeer rijke en leerzame ervaring opleveren.
Filmkeuze:
AANMELDINGSINFORMATIE
Naam school *
Your answer
Plaats school *
Your answer
Groep(en)? *
Your answer
Totaal aantal leerlingen? *
Your answer
Totaal aantal begeleiders? *
Your answer
Bijzonderheden of vragen? *
Your answer
CONTACT
Naam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Factuuradres *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service