Biosolar regisztráció

Aktiválás:
A regisztráció kérése után 24 órán belül aktiválom az új hozzáférésedet.
Amennyiben 24 órán belül nem kapod meg a bejelentkezéshez szükséges aktiváló kódot, kérlek ne regisztrálj újra, hanem küldj egy levelet ide: info kukac biosolar pont hu
Ha aktiválás után nem kaptál jelszót, akkor válaszd az "Elfelejtett jelszó" linket.

Figyelem:
- A hiányos, hibásan, vagy vélelmezhetően hamis adatokkal kitöltött adatlapokat figyelmen kívül hagyjuk.
- Az értelmesen kitöltött bemutatkozás mezőből ki kell derülnie, hogy az eddigiekhez képest új információt szeretnél közölni.

BIOSOLAR fórum használatának feltételei
Az oldalon leírtak alkalmazásából adódó kár, vagy az építés során bekövetkezett baleset nem képezheti alapját semminemű kártérítési igénynek, sem a hozzászólások íróival, sem a fórum üzemeltetőjével szemben. A hozzászólásokban közölt adatok, tanácsok és ötletek megbízhatóságát senki sem garantálja, ezért a leírtakat mindenki a saját felelősségére használja.

Fórum netikett:
Az oldalon tegeződünk.
Trágár, rasszista, gyűlöletkeltő, obszcén és vallási tartalmú vagy mások becsmérlésre szolgáló megjegyzéseket nem teszünk.
Pártpolitikával nem, csak szakmapolitikai kérdésekkel foglalkozunk.
Vigyázzunk, hogy az olykor heves viták ne forduljon át személyeskedésbe.

Felhasználási feltételek, amit a belépéssel elfogadsz:
A fórum adta lehetőségeket csak a saját felelősségedre használhatod, ennek megfelelően védd a jelszavadat.
A regisztráció során megadott személyes adataidat bizalmasan kezeljük, a címed nem adjuk ki másnak, ha valaki kapcsolatba akar lépni veled, akkor értesítünk róla.
Nem tehetsz közzé a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat, és olyat amely sérti a Magyarországon hatályos törvényeket.
A felhasználói neved alatt feltett tartalomért felelősséget te vállalsz és nem sértheti harmadik személy szerzői jogait.

Az oldalon van egy téma, ahova reklámot lehet elhelyezni, a többi témában nem fejthetsz ki reklámtevékenységet.
Az a link, amelyről gyanítható, hogy csak a keresőknek szántak, figyelmeztetés nélkül törlésre kerül.

Ezen a fórumon sok a szkeptikus, kevesen adnak hitelt az egyszerű állításoknak. Tartsd szem előtt, hogy állításodat érvekkel, számításokkal is bizonyítanod kell. Amíg nem vagy felkészülve rá, addig inkább csak olvasgass!

Ennek az oldalnak a célja a tudás megosztása. Privát kapcsolat létesítésére irányuló üzenetek törlésre kerülnek.

Csak akkor szólj hozzá egy témában, ha a saját véleményedet közlöd, amelyet képviselni is tudsz. Minden olyan hozzászólást törlésre kerül, amelyik csak egy linket tartalmaz.

A semmitmondó, jópofizó hozzászólások törlésre kerülnek.

Nem helyezhetsz el a rendszerünk működését befolyásoló kódot.

Belépéseddel felhatalmazod a moderátort, hogy szabadon döntsön a hozzászólásid sorsáról. Amennyiben úgy itéli, hogy a hozzászólásod valamilyen okból nem felel meg a fórum szellemiségének, külön figyelmeztetés nélkül törli a hozzászólást, esetleg a hozzászóló regisztrációját is felfüggesztheti, vagy véglegesen megszünteheti.
A hozzászólásoknak összhangban kell állnia avval a témával, ahova feltöltötték. Ellenkező esetben áthelyezésre kerül a megfelelő témába, amennyiben környezetiden, törlésre kerül. Ilyen esetben külön értesítést nem küldünk.
A hozzászólás elküldője lemond a hozzászólása feletti rendelkezési jogáról.

A BIOSOLAR honlap tartalmát az alábbi feltételekkel idézheted:
Nevezd meg a forrást (közvetlenül az adott hozzászólásra mutató linkkel)! Ha fel szeretnél valamit használni, akkor az eredeti hozzászólás terjedelmének maximum az 50 %-ával teheted meg a szerző nevének/nick megjelölésével.

A fórum nem profit-érdekelt, alacsony költségű, ennek megfelelően a szolgáltatás minősége eltérhet az elvárttól, végső esetben időlegesen, vagy véglegesen le is állhat.

A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Figyelem:

  Hiányos, hibásan, vagy vélelmezhetően hamis adatokkal kitöltött adatlap esetén nincs regisztráció. Amennyiben a helyesen kitöltött űrlap elküldését követő 24 órán belül nem kapod meg a bejelentkezéshez szükséges aktiváló kódot, ne regisztrálj újra, hanem küldj egy levelet ide: info kukac biosolar pont hu Ha aktiválás után nem kaptál jelszót, akkor válaszd az "Elfelejtett jelszó" linket.