26. Decathlon študentski tek na grad 2019
Tudi letos dobrodelni! Pomagaj nam zbirati izdelke za družine v stiski.
Email address *
Prijavnica za udeležbo na teku
Z oddajo prijave potrjujem, da sem seznanjen/a z razpisom 26. DECATHLON študentskega teka na grad 2019 ter, da kot udeleženec/ka v programu sam/a nosim odgovornost za morebitne nezgode oz. poškodbe ter za morebitno izgubo oz. krajo opreme. Izjavljam, da v naštetih primerih nosim odgovornost za nastale stroške oz. škodo sam/a, ter, da ne bom škode terjal/a od organizatorja programa. Izjavljam, da sem zdrav/a, vsestransko pripravljen/a za aktivno udeležbo na teku.
S svojim podpisom se seznanjam, da bo organizator moje osebne podatke shranil, upravljal z njimi in jih uporabljal za potrebe izvedbe programa oz. za potrebe obveščanja o programu. Obenem pooblaščam organizatorja, da lahko resničnost podatkov navedenih v prijavnici preveri pri pooblaščeni službi izobraževalnega zavoda v primeru, da tekmujem v kategoriji DIJAKI in ŠTUDENTI.
S podpisom prijavnice se seznanjam, da bo organizator objavil fotografije, na katerih sem, in moje osebne podatke (ime, priimek, izobraževani zavod, klub/društvo, šola) na spletni strani in FB profilu organizatorja tekmovanja oz., da jih bo posredoval v objavo drugim medijem.
Razpis teka je objavljen na povezavi: http://www.sousport.si//?T=00700022.
Ime udeleženke/udeleženca: *
Vpišite resnično ime pri čemer uporabite velike tiskane črke
Your answer
Priimek udeleženke/udeleženca: *
Vpišite resnični priimek pri čemer uporabite velike tiskane črke
Your answer
Spol *
Izberi svoj spol.
Datum rojstva: *
Vpišite datum rojstva v formatu DD.MM.LLLL
MM
/
DD
/
YYYY
Tekmovalna kategorija *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service