Upitnik za zaposlene i nezaposlene
Upute za popunjavanje upitnika
Cilj ovoga upitnika jest:
- Provjeriti razinu društvene osviještenosti o problemu rada na crno.
- Utvrditi najbolji način i najbolje alate za postizanje osviještenosti zaposlenih i nezaposlenih osoba u Republici Hrvatskoj o problemima koji proizlaze iz rada na crno te mogućim negativnim posljedicama u odnosu na socijalni i gospodarski položaj neprijavljenih radnika.

Svi odgovori bit će automatski objedinjeni i analizirani, a rezultati će biti prikazani u izvješću koje će dati izravan uvid u aktualnu situaciju u Republici Hrvatskoj. Na taj način utvrdit će se prioriteti osoba koje su ispunjavale anketu. Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava koristit će povratne informacije kao osnovu za uspostavljanje određenih aktivnosti u svrhu podizanja razine osvještenosti o problemu rada na crno, kako bi se spoznali mogući negativni učinci na socijalni i gospodarski položaj radnika i njihovih obitelji.


Povjerljivost
Ovaj upitnik pruža mogućnost popunjavanja u elektroničkom obliku te će se Vaši odgovori u postupku obrade smatrati povjerljivima, a odgovore će sakupljati i analizirati slovački i njemački stručnjaci. Stoga Vas molimo da na pitanja odgovorite iskreno.
1. dio - Demografski podaci
Molimo Vas da kod sljedećeg pitanja označite odgovarajuću kućicu:
1. Jeste li: *
2. Koliko imate godina? *
3. Jeste li: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy