Shelter klus-schoonmaakdag 2018
Beste Familie,

Wat goed dat u/jij op deze pagina gekomen bent. Dat betekent dat je voornemend bent om deel te zijn van de grote klus-schoonmaakdag van Shelter!

Op voorhand bedankt dat je op deze manier betrokken wilt zijn bij de gemeente en ik zie uit naar wat we als familie gaan beleven.

Op 24 Maart is er weer een ‘Shelter-schoonmaak-en-opruim-dag. Als familie willen we samen opruimen, schoonmaken, schilderen, tuinieren en lunchen. We willen dat graag met jou / u doen en we kunnen niet zonder hulp. Wij zorgen voor een lunch, lekkers en koffie, wat wij zoeken: mensen die een halve of een hele dag aanwezig zijn en hun handen uit de mouwen willen steken. We starten om 09.00 en ronden uiterlijk af om 16.00 uur. Kom jij helpen om het gebouw en de tuin klaar te maken voor de zomer van 2018?

Bedankt,

Jeroen

Wat is je voor & achternaam: *
Your answer
Voer hier je e-mailadres in (voor verdere info) *
Your answer
Waar ben je goed in? Waar liggen je kwaliteiten? (waar ben jij een vergaande hobbyist en daarmee specialist in geworden) *
Required
Welke materialen heb je beschikbaar of stel je ter beschikking die we deze dag kunnen gebruiken. (aanhangwagens, hark, schroefmachine etc)
Specificeer hier eventueel extra je materialen:
Your answer
Ik ben beschikbaar: *
Required
Eventuele opmerkingen:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms