CURSOS - 1r TRIMESTRE - 2019/20
Formulari d'inscripció als cursos de TOCATS PEL SWING del 1r trimestre 2019-2020.
PROCEDIMENT D'INSCRIPCIÓ
• Pas 1. PRE-INSCRIPCIÓ: Emplena aquest formulari d'inscripció i envia'l. Pots marcar més d'un curs en un sol formulari, si ho desitges.
• Pas 2. CONFIRMACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ: En el termini màxim de 3 dies rebràs un e-mail amb la resposta a la teva pre-inscripció i la informació necessària per acabar de formalitzar la matrícula.
• Pas 3. PAGAMENT: El pagament es farà a classe el primer dia del trimestre.

* En les inscripcions en parella, cada membre de la parella ha d'omplir el seu propi formulari.
* Si t'inscrius sense parella, quedaràs inscrit/a en llista d'espera i intentarem buscar-te'n una. Tan aviat com et trobem una parella de ball t'ho comunicarem.
* En el cas dels cursos de jazz steps has de posar "sense parella" i "indistint" el camp de "rol"
DADES PERSONALS
COGNOMS *
Your answer
NOM *
Your answer
POBLACIÓ *
Your answer
EMAIL DE CONTACTE *
Your answer
TELÈFON DE CONTACTE *
Your answer
DATA DE NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
NOM I COGNOMS DE LA TEVA PARELLA *
En cas que no en tinguis, posa SENSE PARELLA. Intentarem buscar-te algú i ens posarem en contacte amb tu per informar-te'n. Si t'inscrius a jazz steps posa també SENSE PARELLA.
Your answer
ROL *
LLISTAT DE CURSOS
Indica el curs o cursos als quals et vols inscriure't. Recorda que tens un 15% de descompte a partir del segon curs que facis.
EM VULL INSCRIURE A: *
Required
ALTRES COMENTARIS
Espai per a qualsevol aclariment que ens vulguis fer.
Your answer
PROTECCIÓ DE DADES
Segons el previst a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, i d'acord amb l'article 5 de la LOPD 15/1999 (Llei Orgànica en Protecció de Dades) del 13 de desembre, li informo que el seu correu electrònic s'ha incorporat a un fitxer automatitzat, el responsable del qual és l'Escola Tocatspelswing. Les vostres dades es tractaran amb l'única finalitat exclusiva d'enviar-li informació relacionada amb el ball i més concretament amb el swing i lindy hop. Igualment li informo que les seves dades no són, ni seran, en cap cas subministrades a tercers. En qualsevol cas podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una comunicació escrita, adreçada a: tocatspelswing@gmail.com.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy