HSKH:n agilityn kimpparyhmien haku 2023-2024
HSKH:n agilityn kimpparyhmien haku tapahtuu tällä lomakkeella.

Hakuaika on 28.7.-6.8.2023.
Kaikki hakuajan puitteissa tulleet hakemukset käsitellään ja vain tässä haussa hakeneet voivat tulla valituiksi HSKH:n harjoitusryhmiin. Seurakouluttajien ja ulkopuolisten kursseille haetaan erillisillä lomakkeilla.

Tiedon ryhmäpaikan saannista saat viimeistään 4.9. mennessä. Kaikki hakijat saavat tiedon ryhmäpaikasta ja myös mikäli eivät saisi ryhmäpaikkaa. Laskutus tapahtuu ennen kauden alkua.

- Kimpparyhmä toimii ilman varsinaista kouluttajaa omatoimitreeniperiaatteella ja jokaisen kimpparyhmään osallistujan tulee lähettää oma ilmoittautumislomakkeensa. Vapaat ajat näkyvät liitteenä olevasta aikataulusta (=muut kuin viikkoryhmille jo varatut ajat).

***

Ryhmien aikataulut ja ryhmäkuvaukset löytyvät linkistä (HUOM. kaksi välilehteä!)
https://shorturl.at/dCER1

Varatut ajat näet lukkarista.

***
Hakemus on ryhmäpaikka- eli koirakkokohtainen. Agilityjaoksen agility, hoopers ja kimpparyhmäpaikat lasketaan yhdeksi jaokseksi, jokaiselle hakijalle myönnetään ensisijaisesti yksi ryhmäpaikka jaoksessa. Mikäli haet omaa ryhmäpaikkaa usealle koirallesi, täytä oma hakemus erikseen jokaisesta koirasta, kakkoskoirien paikat myönnetään talkoiden mukaisessa järjestyksessä tason mukaisille tyhjille ryhmäpaikoille. Merkitse myös muita toiveita kohtaan, mille koiristasi ensisijaisesti haet treenipaikkaa ja mikä hakusi on ensisijainen.

Huomaathan, että tehdessäsi kurssihaun, sitoudut vastaanottamaan sinulle myönnetyn paikan, myönnettyä treenipaikkaa ei voi peruuttaa haun loppumisen jälkeen. Paikan voi kuitenkin myydä eteenpäin seuran sisällä.

***

HSKH:n hallikausi on 2.10.2023.-28.4.2024.

Treenihinnat:
4 hengen 1h kimppatreeni on 17e/treeni (4 koirakon ryhmässä 4,25e/treeni) primetime ajalla. Primetime ajan ulkopuolella hinta on
Treenien lukumäärä riippuu viikonpäivästä, pyhinä, jolloin hallissa on kisat, ei ole eikä laskuteta kimppatreeniä. Kimpparyhmäksi lasketaan vähintään 4 hengen ryhmä, oletuksena on 1h treenit, mutta suuremmalla ryhmällä kimpan pituutta voidaan kasvattaa.

Kausi laskutetaan yhdessä osassa. Ilmoittautumalla ryhmään sitoudut koko kauden treeneihin.

***

Ryhmäpaikkaa voivat hakea sekä aikaisemmin HSKH:n toiminnassa mukana olleet että vasta jäseniksi liittyneet uudet seuralaiset. Voit hakea paikkaa HSKH:n agilityryhmästä, mikäli:

1. Olet yhdistyksen jäsen. Jäsenhakemus tulee olla lähetettynä ennen ryhmäpaikan hakemista yhdistyksen www-sivujen ohjeistuksen mukaan. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.

2. Hyväksyt HSKH:n toimintaperiaatteet. Lue tarkasti erityisesti toimintaperiaatteiden kohta "Treenaajan muistilista". Tutustu HSKH:n toimintaperiaatteisiin osoitteessa: https://www.hskh.net/toimintaperiaatteet/

3. Olet tutustunut agilityryhmissä treenaamisen sääntöihin ja periaatteisiin: https://hakunilan-seudun-koiraharrastajat2.cms.webnode.fi/kopio-hskh-n-jasenen-talkoovelvoite/

4. Sitoudut edustamaan HSKH:ta ja hankkimaan agilitylisenssin kun saat tiedot ryhmäpaikasta, kuitenkin viimeistään 2.4. mennessä. Ryhmäpaikka vahvistuu vasta kun lisenssi on voimassa. Lisenssi voi olla joko kilpailu- (A), juniori- (B1, B2) tai harrastajalisenssi (C).

5. Mikäli sinulla on maksamattomia erääntyneitä laskuja HSKH:lle, et ole oikeutettu treenipaikkaan ennen kuin erääntyneet maksut on suoritettu. Ryhmäpaikka vahvistetaan vain jos kaikki erääntyneet laskut on maksettu hakuajan loppuun mennessä.

***

Jokaisen ryhmään hakeneen jäsenyys, lisenssi, talkootunnit ja maksamattomat laskut tarkistetaan ennen ryhmäpaikan myöntämistä.

Etusija kimpparyhmille on hakijoilla, joilla ei ole ryhmäpaikkaa ohjatussa ryhmässä.

Lisenssit:
HSKH:n lisenssi tulee hankkia viimeistään siinä vaiheessa, jos sinulle myönnetään ryhmäpaikka (agility tai kimppa). Mikäli lisenssi ei ole voimassa eräpäivään mennessä, ryhmäpaikka siirtyy seuraavalle.
Hoopers-ryhmään ei tarvitse lisenssiä.

Lisenssi ostetaan täältä:

***

Talkootunnit:
20 talkootuntia ajalta 1.8.2022-31.7.2023. Näistä talkootunneista 6 talkootuntia tulee olla tehtynä joko suoraan kisoihin tai kokeisiin liittyvissä töissä ellei jäsen toimi kouluttajana ja kouluttaa vähintään 10 tuntia talkootuntien keräysjaksolla. Koulutus voi tapahtua joko kouluttajastatuksella tai talkoilla. Aktiivit hoitavat aktiivitehtäviään ja saavat talkootuntinsa aktiivitehtävistä. Kaikkien jäsenten myös toivotaan kuitenkin osallistumaan myös kisa- ja koetalkoisiin.

Uusien jäsenten talkoovelvoite on 1,5 h/kk ensimmäisen vuoden aikana. Uusia jäseniä toivotaan myös osallistumaan talkoisiin kisoissa ja kokeissa. Talkoot tarkistetaan uusilta jäseniltä sen päivämäärän mukaan, johon saakka on mahdollisuus tehdä talkoita ja alkaen liittymiskuukaudesta. Nuorisojäsenten talkoovelvoite on 10 tuntia. 

Huomioithan, että talkootietojen oikeellisuudesta huolehtii hakija itse! Talkoot on mahdollista korjata haun loppuun mennessä, sen jälkeen tulevia muutoksia ei voida ottaa huomioon kurssipaikkojen jaossa. Mikäli olet epävarma tiedoistasi, voit tarkistaa oman talkootilanteesi talkookyselylomakkeen kautta (Ota kuitenkin huomioon, että talkootuntikyselyn vastaus ei välttämättä tule heti, joten ole ajoissa kyselyn kanssa):
shorturl.at/wILP9


***

Hakulomake lähettää antamiesi vastausten kopion automaattisesti tällä sivulla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Samaa sähköpostiosoitetta käytetään ryhmäpaikkoihin liittyvien asioiden käsittelyssä myös jatkossa, poislukien laskutus joka käyttää jäsenrekisterin tietoja. Mikäli et saa vastaustesi kopiota kohtuullisessa ajassa sähköpostiisi, lomakkeen tallennus ei ole onnistunut tai olet antanut virheellisen sähköpostiosoitteen ja sinun kannattaa täyttää lomake uudelleen.

Vastausten kopiosta pääsee myös muokkaamaan lähettämäänsä vastausta jos tarvitsee haun aukiolon aikana.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa tai jos haluat peruuttaa hakemuksen, olethan yhteydessä agi-info@hskh.net.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme henkilötietojasi HSKH:n tietosuojaselosteen mukaisesti. *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy