Ne putem strânge un milion?
Anul acesta, România va împlini 100 de ani. Haideți să scriem împreună istorie. Am creionat aici un mic #plan pentru 100 de zile. Ca să funcţioneze, trebuie să ne strângem un milion.

Un milion de oameni care se pot găsi oricând între ei. Un milion de oameni care se pot mobiliza oricând pentru a opri o nedreptate sau pentru a susține o inițiativă civică sau politică care face din țara asta un loc în care să vrei să trăiești. Un milion de oameni care pot semna o inițiativă cetățenească pentru modificarea constituției în 48 de ore. Un milion de oameni care pot aduna semnăturile pentru participarea la alegerile europarlamentare (de pildă pentru partidele de opoziție) în 48 de ore. Un milion de oameni care pot câștiga oricând Bucureștiul de partea schimbării făcute cu bună-credință, pentru bucureșteni.

Un milion de oameni care pot aduce #respectul și #încrederea înapoi în România.

Când românii din afara ţării s-au întors acasă pe 10 august, ca să spună paşnic ce gândesc, Liviu Dragnea şi slugile lui au încercat să-i oprească în vămi, pe drumuri, i-au intimidat cu gaze și în final i-au bătut și pe ei, și pe noi, cei de-aici, care am venit să-i susținem.

Asta arată cât de mare e disperarea lui Dragnea și a partidului-stat. La sfârșitul anului trecut, 75% dintre români credeau că mergem într-o direcție greșită. Imaginați-vă cum ar arăta un sondaj făcut azi, după ziua de vineri, 10 august.

Știu, un milion pare mult, dar deja ne-am strâns 70.000 de oameni în numai şase zile. Eu cred că dacă ne adunăm împreună, dacă ținem ritmul din aceste prime zile, vom fi în curând un milion și vom căpăta certitudinea că, pe lângă proteste, începem să construim o alternativă.

Vino acum alături de mine! Completează formularul şi trimite-l prietenilor şi rudelor tale.

Mulţumesc,

Vlad Voiculescu

Email address *
Prenumele tău *
Your answer
Numele de familie
Your answer
Numărul tău de telefon (preferabil mobil)
Your answer
Orașul în care locuiești *
Your answer
Județul în care locuiești *
Dacă locuiești în București, în ce sector te afli?
Ocupația ta
Your answer
Ai un mesaj pentru mine?
Your answer
Consimțământ pentru prelucrarea datelor *
Conform legii, am nevoie de acordul tău pentru a te putea contacta. Nota de informare privind prelucrarea datelor se găsește în întregime aici: https://goo.gl/Dxn7vy
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service