Enquête omtrent de kennis van de pathofysiologie en behandeling van bedplassen bij kinderen.
Beste arts,

Bedplassen is een erg vaak voorkomend probleem bij kinderen. Zowel artsen uit de eerstelijnszorg als specialisten komen hiermee frequent in aanraking. Uit een vergelijkbare enquête omtrent de kennis van de pathofysiologie en behandeling van bedplassen bij artsen, afgenomen in 1999 en 2012, bleek echter dat deze kennis vaak nog ontoereikend is. In aansluiting hiermee zijn heel wat initiatieven en maatregelen genomen om deze kennis te verbeteren. Vandaag, in 2018, willen we deze kennis bij artsen graag opnieuw testen om te achterhalen of er reeds vooruitgang is geboekt en welke zwakke schakels aanwezig blijven. Zo hopen we in de toekomst deze kennis nog meer te kunnen optimaliseren en ervoor te zorgen dat alle kinderen met bedplassen op een correcte manier worden benaderd.

Indien u een huisarts, pediater, uroloog of psychiater bent, kunt u ons helpen om een beter beeld te geven van de huidige kennis omtrent bedplassen. Deze enquête zal slechts enkele minuten van uw tijd vragen. Na deelname maakt u kans op het winnen van bioscooptickets en een Fitbit charge 2 activiteitstracker.

Alle antwoorden zullen anoniem verwerkt worden (hierbij is er geen terugkoppeling mogelijk naar uw persoonlijk dossier) en enkel gebruikt worden in kader van dit onderzoek. Gelieve deze enquête dus in alle eerlijkheid in te vullen. Bij vragen of opmerkingen kan u steeds mailen naar lisa.haegeman@student.kuleuven.be .

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!
dr. G. Bogaert
Uroloog (UZ Leuven)
en
Lisa Haegeman
2e masterstudent geneeskunde (KU Leuven)

Ik verklaar mij akkoord dat deze vragenlijst volledig vrijwillig is, dat steeds kan onderbroken worden, en dat alle gegevens anoniem zullen verwerkt worden. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms