Bestelling Online Workshop Mrs. Brightside
Hoi,

Wat leuk dat je een online workshop van Mrs. Brightside wilt bestellen!

Mrs. Brightside biedt online workshops aan in combinatie met de Mrs. B SU-per Kit (www.mrsbrightside.nl/kits) maar deze online workshops kunnen ook zonder aanschaf van deze kit worden besteld voor € 7,50.

De workshop is verkrijgbaar vanaf het moment dat de bijpassende Mrs. B SU-per Kit verstuurd wordt, dit is rond het einde van de betreffende maand. De gehele workshop bestaat uit duidelijke stap-voor-stap projectbeschrijvingen met foto’s en/of video’s.
Gemiddeld maak je met deze workshop rond een half dozijn verschillende projecten. Deze projecten variëren van kaarten en verpakkingen tot home deco en/of memory keeping. Je kunt hiervoor de passende product suite van Stampin’ Up! voor gebruiken, maar de projecten zijn ook prima te maken met andere materialen.

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met betaalinformatie (via bankoverschrijving of PayPal). Na ontvangst van betaling wordt de online workshop per mail verstuurd.

Vul het onderstaande bestelformulier in om z.s.m. zelf aan de slag te gaan met de projecten. In het formulier kun je aangeven welke online workshop of workshops je wilt aanschaffen. Bij aankoop van meerdere workshops ontvang je een bundelkorting, zie de afbeelding hieronder voor de prijzen.

Mocht je vragen hebben, dan kun je terecht op mijn website: www.mrsbrightside.nl of stuur me een mail: danielle@mrsbrightside.nl.

Hartelijke groeten en always look on the Brightside of life,
Danielle

Email address
Voornaam
Your answer
Achternaam
Your answer
Klik hieronder aan welke online workshop(s) je wilt ontvangen
Bij aanschaf van meerdere online workshops ontvang je een bundelkorting (zie bovenstaande afbeelding).
Required
Ik ga akkoord met de Algemene verkoopvoorwaarden van Mrs. Brightside.
De Algemene Voorwaarden kun je terugvinden op www.mrsbrightside.nl/kits/algemene-voorwaarden
Nadat je op "Verzenden" klikt ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging met betaalinformatie. Mail niet ontvangen? Controleer alsjeblieft je spamfolder.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms