Logistieke Dag Limburg 2024

Beste supply chain professional,

Logistiek is van essentieel belang in een circulaire economie omdat het de basis legt voor een efficiënte en duurzame inzet van materialen, het minimaliseren van afval en het maximaliseren van de waarde van producten en grondstoffen. Logistiek omvat het beheer van een complex netwerk van leveranciers, producenten, distributeurs en consumenten. Om de circulaire transitie te realiseren, moeten al deze stakeholders samenwerken om de materialen en producten efficiënt te laten circuleren door de gehele keten.

Laat je tijdens de Logistieke Dag Limburg inspireren door concrete voorbeelden en slimme tips om circulariteit te omarmen tijdens de Logistieke Dag Limburg 2024. Zowel op het werk als thuis kun je deze tips toepassen. Het wordt een (inter)actieve dag met kennis uit de theorie en praktijk.

Wij zijn te gast op de mooie locatie (Textielsorteercentrum) van Reinigingsdiensten Rd4 in Heerlen. Op woensdagmiddag 26 juni ontmoet je het netwerk en kom je in aanraking met mooie voorbeelden van circulaire supply chains in Limburg.

Kom te weten wat RD4 allemaal doet om de circulaire doelen te realiseren. Dit en nog diverse andere Limburgse initiatieven komen aan bod.

Voorafgaand aan de Logistieke Dag Limburg vindt de Algemene Ledenvergadering van ELC Limburg plaats (12:00 -13:00 uur).

De LDL is gratis voor leden van ELC Limburg en partners van Logistiek Bereikbaar. Geen lid van ELC Limburg of partner van Logistiek Bereikbaar? Dan vragen we een vergoeding van 75 euro per persoon.

Tot 26 juni.

Met vriendelijke groet,

Victor Verboeket

Voorzitter Innovatie & Duurzaamheid Commissie

ELC Limburg

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Aanmelden voor (meerdere antwoorden mogelijk) *
Required
Voornaam en achternaam *
Organisatie *
Soort organisatie *
E-mail adres *
Ik ben/ mijn organisatie is: *

Indien geen van beide graag factuuradres opgeven:

Wat verwacht je van de dag?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy