Aanmelding PROJECTLID - 18.11.2018 - Het Residentiekoor
Ein deutsches Requiem - J. BRAHMS
Concert op zondag 18 november 2018
Naam *
Your answer
Straat + huisnr.
Your answer
Postcode en plaats *
Your answer
Telefoonnummers
Your answer
E-mail
Your answer
Stemsoort *
Hoe bent u ertoe gekomen u aan te melden als projectlid? *
PRIVACY REGELING
De adresgegevens van de leden, inclusief telefoonnummers en e-mailadressen, worden beheerd door het secretariaat van de vereniging. Ten behoeve van de leden worden deze gegevens op de ledenpagina's van de website van de vereniging openbaar gemaakt.
Deze gegevens zijn alleen bedoeld om de communicatie tussen leden te bevorderen en het is daarom niet toegestaan de gegevens met anderen dan de leden te delen, tenzij daar uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven. lndien gegevens van de website worden gedownload, kunnen deze worden gebruikt voor zolang als de betrokkene lid is van de vereniging.
Na beëindiging van het lidmaatschap van de vereniging heeft een oud-lid geen toegang meer tot het ledendeel van de website van het koor en díenen gedownloade bestanden te worden verwijderd.
U dient u akkoord te verklaren als u toegang wilt krijgen tot de ledenpagina's van de website residentiekoor.nl. IK VERKLAAR MIJ AKKOORD MET DE BOVENSTAANDE PRIVACY REGELING *
Als u dit werk nog niet eerder hebt gezongen, dan starten de repetities vanaf 5 april, kosten € 170,- (restitutie: € 170,- bij opzeggen na hoogstens 2 repetities / € 100,- bij opzeggen tussen 1 mei en 15 juli / € 40,- bij opzeggen na 1 oktober). Dit is 'instroom 1'. Hebt u 'Ein deutsches Requiem' al eerder gezongen? Dan kunt u ook vanaf 23 augustus instromen, kosten € 85,- (restitutie: € 85, bij opzeggen na hoogstens 2 repetities / € 40,- bij opzeggen na 1 oktober). Dit is 'instroom 2'.
Captionless Image
Mij is bekend dat ik, bij gebleken ongeschiktheid van mijn zangkwaliteiten (volgens oordeel van de dirigent), onder teruggave van betalingen, uitgesloten kan worden van verdere deelname van het project. *
Ik wil tevens:
Vergeet niet op VERZENDEN/SUBMIT te drukken nadat u alles hebt ingevuld.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.