SUMMERCAMP 2021 10-13 augusti 2021 - Gavlehov! ***Anmäl er här***
Här är inbjudan till sommarens höjdpunkt, Gästriklands Summercamp 2021, den 10-13 augusti på Gavleohvsområdet!

För hela femte året i följd så kan vi nu stolt bjuda in er till Gavlehov och Gästriklands Summercamp Est 2017. Ett riktigt femårs jubileum.

De tre föregående åren har varit både en succé och höjdpunkt för såväl ledare som spelare. I år tar vi sikte ännu högre och kan dessutom erbjuda spelare från andra distrikt att medverka under lägret. Vi har tidigare år haft runt 100 entusiastiska spelare och ungdomar som varit på plats och deltagit under dessa dagar. Så se till att ta chansen att anmäla er!!

Lägret kommer likt föregående år att hålla på under fyra (4) intensiva och härliga dagar, där vi tillsammans kommer fylla dagarna med allt ifrån innebandypass och atletiska pass till aktiviteter, teambuilding och turneringsspel. En vecka fylld med ungdomar och ledare som tillsammans förhoppningsvis kommer skapa oförglömliga minnen.

Årets åldersgrupper är födda: 05-10

Lägret innehåller ingen övernattning men har man behov, kontakta nedslående så erbjuder vi alternativ.

Skulle inte lägret kunna genomföras på grund av pandemiomständigheterna kommer lägret att ställas in och ingen debitering att ske. I övrigt följer lägret FHMs alla direktiv och riktlinjer.

#InnebandyForAllFOND -
Gästriklands Innebandyförbund har inrättat en fond där familjer/individer med begränsade resurser kan ansöka om anstånd och subventioneringar. En fond med ekonomiska möjligheter där man med begränsade resurser kan söka stöd för idrottsdelaktighet och/eller utrustning för delaktighet.

Fonden är upprättad av distriktsförbundets distriktsstyrelse där #InnebandyForAll-s värdegrund är den centrala. Värdegrunden kan du läsa om på hemsidan.

Fonden är upprättad i ett samarbete mellan Gästriklands Innebandy, våra värdegrundspartners samt Svenska Kyrkan och Diakonirådet (Tel-026-17 04 04).

Fonden hittar du här:
https://innebandy.se/gastrikland/innebandyforall/innebandyforallfond/

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 2021-06-30
Kostnad: 1600 kr per deltagare.
Öppet från: Födda 05-10
Lägret pågår alla dagar mellan: 10.00 och 16.00 (cirkatider)

I deltagaravgiften ingår:
x Ditt deltagande
x Lunch
x Mellanmål
x Entréer till alla aktiviteter
x Komplett träningssätt (shorts, t-shirt, strumpor och vattenflaska (utgår ur ev smittosynpunkt) + målvaktströja för målvakter).

Vad som ingår i ditt deltagande är:
- Fyra heldagar med tematräningar
- Atletiska pass
- Teoripass & kamratskapsutbildning.
- Teambuilding, aktiviteter och flera inslag av värdegrundsarbete.
- Turneringsspel
- Avslutningsdag med Innebandyprofiler på besök.

Vi kommer kontakta er med mer information löpande. Observera att ingen formell bekräftelse går ut förutom auto-generationen efter man har klickat på ”skickat” i formuläret. En formell kallelse går ut efter anmälningstiden har löpt ut.

Håll koll på www.innebandy.se/gastrikland för de senaste nyheterna. Vid frågor om din anmälan, kontakta gastrikland@innebandy.se.

Varmt välkomna, nu gör vi sommarens höjdpunkt igen! #ifasummercamp2021
Email address *
Namn *
Personnummer - OBS fullständigt krävs! *
Ålderskull: (För grupp-indelning) *
Kön *
Målvakt
Clear selection
Storlek Träningsset (Målvaktströja tillkommer för målvakter) *
Telefonnummer *
Förening *
Namn vårdnadshavare *
Telefonnummer vårdnadshavare *
E-post vårdnadshavare *
Specialkost (mellanmål & lunch serveras varje dag) *
Finns det några övriga önskemål eller annan information vi bör känna till?
Observera att komma väl utvilade och att ha ätit en stadig frukost innan du kommer. Lunch & fika serveras under dagen. Observera att man deltar under hela dagen om inget annat meddelas från spelare. *
Required
GDPR - Genom att anmäla mig till lägret är jag införstådd och godkänner att GIBF får låts hantera mina personuppgifter genom lagring och utskick som berör info om lägret och kommande aktiviteter. Ett exempel kan vara en deltagarlista/grupp indelning inklusive personuppgifter som är nödvändiga för verksamheten samt kommunikationen samt fotografering som används i syfte att visa upp vår verksamhet. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy