Επιτραπέζια Παιχνίδια - Έλα να παίξεις με την παρέα σου!
Η δραστηριότητα των επιτραπέζιων παιχνιδιών έχει στόχο να αναδείξει τις αξίες και τα οφέλη που έχουν όσοι ασχολούνται με αυτά. Πέραν από τη διασκεδαστική πλευρά, τα επιτραπέζια παιχνίδια βοηθούν στην κοινωνικοποίηση των ατόμων. Εξιτάρουν την φαντασία, μαθαίνουν την αξία του σωστού συναγωνισμού, είναι σε θέση να λαμβάνουν αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές και να ρισκάρουν. Επίσης, βοηθούν στην ανάπτυξη σεβασμού του αντιπάλου, τα άτομα μαθαίνουν από τα λάθη τους, λειτουργούν ως μέρος του συνόλου και μαθαίνουν να κερδίζουν ή να χάνουν περνώντας ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια ή τους φίλους τους.

Τα άτομα που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινοτόμα επιτραπέζια παιχνίδια και να θυμηθούν κάποια άλλα κλασσικά παιχνίδια με διάφορες επιλογές όπως παιχνίδια στρατηγικής, φαντασίας, εκπαιδευτικά, εξερεύνησης, μνήμης, μυστηρίου, περιπέτειας, οικογενειακά και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας στα επιτραπέζια παιχνίδια και η συμμετοχή είναι Δωρέαν.

*«Τα πιο κάτω στοιχεία τηρούνται σε αρχείο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου με την άδεια του Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα»

Επώνυμο *
Your answer
Όνομα *
Your answer
Ημερομηνία Γέννησης *
MM
/
DD
/
YYYY
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Your answer
E-Mail *
Your answer
Σε ποια πόλη θέλετε να συμμετέχετε: *
Επιθυμείτε να ενημερώνεστε για νέα του Οργανισμού Νεολαίας μέσω: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms