Bachata Inspire Upisi - Sezona 2019/2020
Zašto baš Bachata Inspire?
1) Postati ćeš dio najpopularnije bachata plesne škole u Hrvatskoj gdje članovima dajemo puno više od plesnog tečaja! Organiziramo redovite partije, posebna druženja za članove, besplatne radionice, odlaske na plesne festivale te svašta nešto. Provjeri naše photo albume https://bit.ly/2YkmyCC / https://bit.ly/2ZwM1Fl / https://bit.ly/2YnwB9W

2) Imamo termine svaki dan u tjednu, od ponedjeljka do petka te 10 raznih grupa kojima se možeš pridružiti. Bili vi POTPUNI POČETNICI ili OVISNICI O PLESU imamo grupu za vas :)

3) U Bachati Inspire specijalizirali smo se SAMO ZA BACHATU. Vašem plesnom napretku pristupamo profesionalno, individualno i odgovorno te sa velikim strpljenjem i razumijevanjem za svaku razinu plesa od potpunih amatera do naprednih plesača. Pratimo najnovije trendove iz svijeta sensual bachate i upravo vas to učimo. Redovito se i sami educiramo kako bi vama prenijeli samo najbolje i najnovije znanje. Puno zabave, prijateljska atmosfera i vidljiv napredak u plesu.

Plesna sezona kreće 09.09.2019. Poslati ćemo vam email sa detaljima nakon prijave.
Želiš vidjeti malo više što je to bachata ples? Provjeri našu video galeriju
www.facebook.com/pg/bachatainspire/videos

*** NOVOST 1: Bachata Moderna & Easy
Od ove sezone imati ćemo i grupu “Bachata Moderna & Easy” za sve vas koji ne preferirate senusal bachatu i htjeli bi lakši tempo na treningu :)

*** NOVOST 2: Instragram/Show grupa
Svi mi želimo biti popularni i staviti vlastiti plesni video na Instragram i druge društvene mreže. Pohvaliti se svim našim followerima i prijateljima na Facebooku :D. Mi to apsolutno podržavamo jer ako si već dobar u nečemu, pokaži to svijetu! Ako se vidiš u ovome opisu, prijavi se u Instragram/Show grupu koja će 3 mjeseca predano raditi na bachata koreografiji za plesni video koji ćemo profesionalno snimiti i promovirati ga na društvenim mrežama. Ukoliko bude interesa sa istom koreografijom možemo i nastupati na raznim regionalnim bachata festivalima. Više o ovoj grupi na linku

LOKACIJA:
Tečaj se održava u prekrasnoj dvorani Bachata Inspire koja se nalazi na adresi Račićeva 5, tramvajska stanica Mašićeva (blizu Petrove i blizu Kvatrića). Možete upisati u Google Maps Bachata Inspire i izbaciti će vam našu lokaciju. https://goo.gl/maps/wAaL2c5FDsJ2

CIJENA I TERMINI
Cijena mjesečnog tečaja iznosi 200kn. Tečaj se održava jednom tjedno u trajanju od 90 minuta. Moguće je i odabrati opciju za više puta tjedno, što ćemo vam objasniti u emailu koji ćemo vam poslati nakon vaše prijave.
Ime i prezime / Name & surname *
Your answer
Spol / Gender *
Email *
Your answer
Broj mobitela (nije obvezno) / Mobile phone number (not mandatory)
Your answer
Želim se priključiti u / I want to join *
Required
Koliko dugo si plesao/plesala bachatu i u kojoj plesnoj školi?
Ukoliko si plesala/plesao neke druge plesove napiši nam i o tome. Ukoliko nisi nigdje plesala/plesao ostavi prazno.
Your answer
U kojem kvartu stanuješ?
Ukoliko ne želiš odgovorit na ovo pitanje ne moraš. Ova informacija nam je potrebna da ukoliko tražimo dodatni termin u nekoj dvorani ili za party da potražimo u kvartu od kuda nam najviše ljudi dolazi pa će možda to biti i tvoj kvart :)
Your answer
Za ovaj tečaj sam saznao: / I found out for this dance class: *
Dodatni komentari ili upiti ? / Additional comments or questions ?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service