Kaasfondue........

Verse kaasfondue. Volgens Ilse en mij absoluut de nummer 1 in het lijstje van comfortfood! Kaasfondue vult je letterlijk en figuurlijk. Niet geschikt om te eten net voor je 10 kilometer wilt gaan hardlopen maar mocht je van het weekend zin hebben in een heerlijke, gezellige & relaxte avond is er niks wat er zo goed bij past als kaasfondue. Het verwarmen ervan is al gewoon gezellig! Muziekje alvast aan, wijn in de kaasfondue en alvast een slokje in je glas en het is al genieten voor je gaat eten. We snijden en raspen de verse kazen en wordt zo kant-en-klaar bij je afgeleverd. Het enige wat jij hoeft te doen is hem warm te maken. Maar daar kon je al wijn bij drinken dus we voorzien geen problemen......

En al dit lekkers hebben we in de volgende varianten. Je kunt je bestelling hieronder noteren:

-Klassieke kaasfondue €9,25 p.p.
-Blauwaderkaasfondue €9,50 p.p.
-Truffelkaasfondue €11,25 p.p.Even ter info: een kaasfondue van verse kaas is 'lobbiger' dan wat je normaal gesproken in een supermarkt koopt. (Dat lijkt vaak meer op de 'kaas' die in een kaassoufle zit)
Maar dat lobbige, dat hoort zo. Sterker nog dat is de grote charme kaasfondue.


Hoe-verwarm-je-het-nou-eigenlijk.........

1-Wrijf de binnenkant van de fonduepan in met een teentje knoflook
2-Schenk een 1/2 glas witte wijn in de fonduepan en laat deze warm worden (en neem alvast dat beloofde slokje..)
3-Voeg een handje geraspte kaas toe aan de warme wijn
4-is de kaas gesmolten? Voeg dan weer wat geraspte kaas toe
5-Is de kaasfondue te dik voor je gevoel? Voeg dan weer wat warme wijn toe. Is hij te vloeibaar? voeg dan wat extra kaasfondue-mix toe.
En dat is eigenlijk alles. Ga zo door tot alle geraspte kaas in het pannetje zit. Past het er niet in? Zet de geraspte kaas op tafel erbij en vul hem steeds aan. Lekker op t gemakje allemaal.

Je hoort regelmatig dat mensen allesbinder toevoegen aan de kaasfondue om hem tot een glas mengsel te krijgen. Dit doen wij zelf eigenlijk nooit. Het heeft voor de smaak geen voordelen en kan er in het slechtste geval voor zorgen dat je kaasfondue gaat klonteren.
Gewoon lekker verwarmen en genieten van deze authentieke comfort-food topper!

Wijntip bij:
Kaasfondue Klassiek; alle 3 de witte wijnen passen er goed bij. Drink je er liever rode wijn bij zouden wij voor de Burbero Montepulciano gaan.
Kaasfondue Geit: Sauvignon Blanc!!!! Geen twijfel over mogelijk!
Kaasfondue Blauwader: Sofie Chardonnay en als rode wijn Legendary Badge- petit syrah.
Email address *
Prijslijst
Los Latour Lekkers wat je extra kunt bij bestellen.......
Waanzinnige wijnen.......
Ben je 18 jaar of ouder? *
Vul hier je naam in: *
Vul hier je mobiele nummer in: *
Let op! Wil je de kaasfondue voor vandaag of morgen bestellen? Neem dan even telefonisch contact op met ons (0765147880) of stuur een mailtje naar info@latourbreda.nl Wil je de kaasfondue voor overmorgen of later hebben kun je dat hieronder invullen. *
MM
/
DD
/
YYYY
Heb je een vraag of opmerking voor ons? Dan kun je hieronder je vraag of ei kwijt! Hartelijk dank voor je bestelling! We gaan er weer met veel liefde en plezier mee aan de gang. Blijf gezond & gelukkig! Liefs Jessica, Ilse, team Latour
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy