NAO Robotics хакатон од Гете-институт Скопје @ ФИНКИ
Датум: Јули-Август 2021 г.
Локација: Хибридно - ФИНКИ и онлајн
Име и презиме (Водач на тимот) *
Имејл (Водач на тимот) *
Телефонски број (Водач на тимот)* *
Број на учесници (вклучувајќи го и водачот на тимот) *
Име на учесник 2 *
Име на учесник 3 (Доколку нема трет учесник наведете „нема“) *
Име на учесник 4 (Доколку нема четврт учесник наведете „нема“) *
Мотивација за учество *
Наслов на предложениот проект *
Опис на проектот *
Дополнителни коментари
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy