Inscripció extraescolars AMPA 2018/2019
Benvolgudes famílies,

Us presentem, com cada any, l’oferta d’activitats Extraescolars organitzades per l’AMPA, que inclou fins a 16 activitats, distribuïdes en 47 grups i horaris.

El nº de grups final dependrà del procés d’inscripció que ara s’inicia, doncs en funció de la vostra resposta alguns grups es podran duplicar (especialment els d’idiomes), i potser d’altres no es podran obrir o bé deixaran alguns nens i nenes en llista d’espera, per límits de capacitat. El curs passat aquestes activitats finalment van incloure a 500 infants, inscrits en 14 activitats i 44 grups.

Les quotes a pagar per part de les famílies cobreixen aproximadament el 85% dels citats imports, resultant, en la majoria d’ocasions, un dèficit que és cobert amb altres partides del pressupost de l’AMPA. El cobrament de les activitats es dividirà en 4 rebuts d’idèntic import, i la inscripció a l’activitat generarà l’obligatorietat de l’abonament del primer. Recomanem, doncs, pensar amb detall en quines activitats voldreu que participin els infants i evitar inscripcions a mode de prova temporal. En cas que detecteu qualsevol anomalia al respecte, us demanem que en cap cas retorneu el rebut (genera un cost per l’AMPA que acabem sufragant tots), sinó que us poseu en contacte via mail amb la Comissió d’Extraescolars.

De forma addicional, cal considerar que hi ha activitats que si bé són gestionades i contractades per l’AMPA, el cobrament de les mateixes el fa el proveïdor directament (en aquest cas, l’empresa Diverjoc). Són les següents: Patinatge, Pinturetes, Il·lustració, Còmic, Iniciació Musical, Jocs Musicals, Psicomotricitat, Contes i Balls. Aquelles famílies que s’hi inscriguin, hauran d’informar de nou el nº de cc bancari i autoritzar el citat proveïdor a que facturi directament.

El període d’inscripció s’inicia el 15 de juny i finalitza el 9 de juliol, i la comunicació de l’adscripció definitiva es farà dues setmanes després (tot i que el procés continuarà actiu fins al setembre, especialment per a noves famílies).

Aprofitem també aquest missatge per agrair a l’Escola Voramar, i especialment a la Coordinació d’Activitats no Lectives, l’ajut i la col·laboració en la planificació i la gestió de les Extraescolars. Sense el seu suport, i sense la disponibilitat d’instal·lacions i aules, aquestes no serien possibles.

Només ens resta desitjar-vos que els vostres fills i filles gaudeixin de les activitats, i animar-vos a que col·laboreu, en la mesura que us sigui possible, en l’organització i gestió de les mateixes, tant participant a la Comissió d’Extraescolars de l’AMPA, com col·laborant puntualment com a guies a les Portes Obertes que cada any es fan cap a final de curs.

Rebeu una cordial salutació.

Comissió d’Extraescolars AMPA Voramar.
extraescolars@ampavoramar.cat

Email address *
Nom i cognoms de l'alumne *
Your answer
Quin curs farà el vostre fill/a? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service