Inscripció a la jornada, presentació del projecte per millorar la competitivitat 2017. · Automatització del marketing. · Compra agregada d'energia.
Lloc: Hotel Sercotel Ciutat de Montcada
C/ Verdi, num. 12, 08110 - Montcada i Reixac
Data: 27 de setembre de 2017
Hora: 9:30 h a 12:00 h

Per a qualsevol aclariment, si us plau, contacti amb tec_empresa3@montcada.org o al telèfon 935 648 505 i l'atendran els membres de l'equip de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac.

Nom de l'empresa:
Your answer
Adreça de l'empresa:
Your answer
Nom i cognoms del /de la participant:
Your answer
Càrrec del/de la participant:
Your answer
Edat del /de la participant:
Sexe del /de la participant:
Nivell d'estudis del /de la participant:
Telèfon de contacte:
Your answer
Correu electrònic de contacte:
Your answer
Activitat de l'empresa:
Your answer
D'acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades, l'informem que les seves dades es recullen i estan incloses en un fitxer automatitzat titularitat de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, amb les finalitats de gestionar la seva inscripció a l'acte i poder facilitar-li en el futur, per via telemàtica i/o correu postal, informació sobre els nostres serveis i sobre temàtiques similars.

Accepta ser subscriptor/a del Butlletí informatiu de Promoció Econòmica i Ocupació, que el mantindrà informat/da sobre notícies, serveis, ajuts, convocatòries i activitats per a empreses i professionals impulsades per Promoció Econòmica i Ocupació. Podrà donar-se de baixa de qualsevol d’aquests butlletins en qualsevol moment i per via digital. Vostè autoritza expressament la cessió de les dades incloses en l'esmentat fitxer a d’altres entitats per complir fins directament relacionats amb les funcions per a les quals van ser sol•licitades.

També li notifiquem que Promoció Econòmica enregistra els actes que organitza i en produeix vídeos en qualsevol format i suport per a la seva difusió en entorns web, amb la finalitat d'estendre el coneixement generat al públic empresarial. L’acceptació comporta l'autorització perquè la seva imatge i so pugui ser enregistrada, reproduïda i publicada en aquests espais. Vostè podrà exercir els drets reconeguts a la Llei i, en particular, els d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició a través d’escrit al correu electrònic promocioeconomica@montcada.org.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms