QÜESTIONARI VALORACIÓ FORMACIÓ 2019
Us demanem que contesteu aquest breu qüestionari amb sinceritat per tal de millorar les nostres properes accions formatives. La valoració es fa de l'1 al 10, tenint en compte que l'1 és el valor més baix o més negatiu i el 10 el més alt o més positiu. El 5 correspondria a una puntuació mitjana.
Nom del curs *
Your answer
Sexe *
Required
Formació *
Valoració formació rebuda *
Valora del 1 al 10 la formació rebuda, tenint en compte que l'1 és el valor més baix o més negatiu i el 10 el més alt o més positiu. El 5 correspondria a una puntuació mitjana.
poc satisfet
molt satisfet
Valoració formador/a del curs *
Valora del 1 al 10 el formador/a que ha impartit el curs, tenint en compte que l'1 és el valor més baix o més negatiu i el 10 el més alt o més positiu. El 5 correspondria a una puntuació mitjana.
poc satisfet
molt satisfet
Valoració espai físic on s'ha desenvolupat el curs *
Valora del 1 al 10 l'espai físic on s'ha desenvolupat el curs, tenint en compte que l'1 és el valor més baix o més negatiu i el 10 el més alt o més positiu. El 5 correspondria a una puntuació mitjana.
poc satisfet
molt satisfet
Materials lliurats
Valora del 1 al 10 els materials lliurats al curs, si és el cas, tenint en compte que l'1 és el valor més baix o més negatiu i el 10 el més alt o més positiu. El 5 correspondria a una puntuació mitjana.
poc satisfet
molt satisfet
Recomanaries aquesta formació? *
Explica que és el que més t’ha agradat:
Your answer
Aspectes a millorar:
Your answer
Altres comentaris i observacions:
Your answer
Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria" Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament: Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell. Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service