Spelavond september: we vliegen er voorzichtig weer in
Inschrijfformulier voor de spelavond van 4 september 2020, 20u - 01u.
OC De Roose, Smedenstraat 4, Waregem
Heb je vragen? Contacteer ons op incognitospeelt@hotmail.com.
(Alle persoonsgegevens worden alleen opgevraagd omwille van de coronamaatregelen. Na vier weken worden de gegevens gewist.)
Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Adres *
Veiligheidsvoorschriften
- Personen met een ernstige onderliggende medische aandoening en senioren ouder dan 65 kunnen inschrijven, maar moeten rekening houden met de gezondheidsrisico's die ze lopen bij de deelname aan openbare activiteiten.
- Bij het binnenkomen, toiletbezoek, halen van spellen of drankjes, worden de handen ontsmet. Spellenclub Incognito zorgt voor ontsmettingsmiddel.
- Spellenclub Incognito zorgt voor gezichtsschermen. De spelers dragen die bij het rondlopen door de zaal. Het staat je natuurlijk vrij om een mondmasker (zelf mee te brengen) te dragen i.p.v. het gezichtsscherm.
- Spelers spelen bij voorkeur de hele avond in dezelfde bubbel.
- Indien een persoon zich ingeschreven heeft, maar de laatste dagen voor de spelavond ziek valt of medische klachten heeft, wordt die geacht niet naar de spelavond te komen.
Ik ga akkoord met alle veiligheidsvoorschriften en verklaar de richtlijnen op te volgen. *
Required
Grote groep?
Kom je met een grotere groep spelen? Geen probleem, maar iedereen moet individueel inschrijven. Weet je nu al dat je met meer dan 5 gaat spelen, dan kan je ons een mail sturen. We zetten dan een grote tafel voor jullie klaar.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy