Dunakeszi-Horány komp
A Dunakeszi és Szigetmonostor-Horány közt üzemelő komp szerződése idén májusában lejár, illetve a szerződés szerint automatikusan meghosszabbodik a jelenlegi állapot további 5 évre. Mint azt valószínűleg Ti is tapasztaltátok az elmúlt években megnövekedett utasszám, nagyobb kapacitást kíván meg a komptól, ez ügyben pedig konkrét javaslatokkal szeretnénk előállni a szerződő felek – a Dunakomp Kft és a Szigetmonostori Önkormányzat –, felé, hogy az utazóközönség igényeit minél inkább figyelembe vegyék. Ehhez kérjük az említett kompot igénybe vevők segítségét, az alábbi kérdőív formájában. Kérjük a kérdőívre hívd fel te is utastársaid figyelmét, hogy a kérdőív reprezentatív legyen és a tárgyalások folyamán figyelembe tudják venni a szerződő felek.

LEZÁRVA!

A felmérés teljes anyagát átadom a Horányért Egyesület elnökének, aki hivatalos formában beterjeszti a testület elé, mindazonáltal bízok benne, hogy az oldalt több képviselő is olvassa, ezért arra buzdítok mindenkit, hogy a poszt alatt fejtse ki véleményét, meglátását a komppal kapcsolatban, hogy a felmérésben nem szereplő kérdések is felszínre kerüljenek.
http://szimon.hu/dunakeszi-komp-felmeres-elemzese/

Milyen gyakran közlekedik Ön a Dunakeszi-Horány autóskompon?
Többnyire hogyan szokott átkelni a kompon?
Mennyire elégedett az üzemidővel?
Tapasztalatai alapján Ön szükségesnek tartja a menetrend szerinti járatok sűrítését reggel 6:00 és 9:00 között (két komp)?
Igényt tart a Határcsárdai komphoz hasonló személyforgalom bonyolítására Dunakeszinél az autóskomp üzemidején túl?
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google.