VENLOOP 25 maart 2018
Op zondag 25 maart 14:00 uur willen wij met zoveel mogelijk lopers deelnemen aan de VENLOOP. Dit is een halve marathon in Venlo. De Venloop was ook dit jaar weer in 1 dag uitverkocht. Dit blijkt namelijk een fantastisch evenement te zijn!! (Vraag maar aan John Pleijte)

Nadat ik contact heb gezocht met de organisatie zijn we tot een leuke samenwerking gekomen. De Venloop kwam met de vraag of wij als Loopgroep Zeeland ambassadeur zouden willen zijn van de provincie Zeeland. De halve marathon is dit jaar het officiële NK en zodoende leek het ze leuk om uit elke provincie een groep - team te volgen.
Ik zal hiervoor dan een aantal vlogs maken voor de Venloop organisatie.. Wij hopen natuurlijk met een bus vol Loopgroep Zeeland ambassadeurs richting Venlo te gaan!
Wij organiseren dit jaar geen trip naar CPC en zullen deze halve meenemen in ons marathon schema richting Rotterdam.
De kosten zijn 23,50 voor de deelname. De start nummers halen we dan daar op. Natuurlijk willen we net als bij Bruggenloop en City Pier City bus vervoer en eten regelen. Rond dezelfde kosten (bus rond 20 en eten rond 23 euro). Maar dat moeten we allemaal nog uitzoeken.

We gaan sowieso en de invulling volgt nog. Ik moet de organisatie een formulier aanleveren met de volgende gegevens, omdat de officiële inschrijving al gesloten is :

Email address *
voornaam *
Your answer
tussenvoegsel(s)
Your answer
Achternaam *
Your answer
adres *
Your answer
postcode *
Your answer
woonplaats *
Your answer
land *
Your answer
Geboorte datum (DD-MM-JJJJ) (let op) *
Your answer
Geslacht *
Telefoonnummer 06-(streepje) 00000000 *
Your answer
Onderdeel (vul in Halve marathon) *
Your answer
Verwachte finishtijd halve marathon (01:40:00 - voorbeeld) *
Your answer
Ik ben lid van Loopgroep Zeeland
Ik kom als introducee mee met (indien van toepassing):
Your answer
Ga je met ons mee naar de VENLOOP 2018 *
Kosten bus maximaal rond de 23 euro, dit eind bedrag hangt van aantal deelnemers af. Met meer deelnemers zijn de kosten lager. Heb nog geen offerte van Ftours mogen ontvangen - meer info volgt).En anders gaan we carpoolen. Zo ook het eten zal maximaal rond dat bedrag liggen (we gaan natuurlijk altijd voor minder)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service