Påmelding til MVA-kurs for medlemmer
Gratis MVA-kurs for medlemmer i Enhetsterapiforeningen 

Fra og med 1. januar 2021 er alternativ behandling blitt gjort merverdiavgiftspliktig, og tjenester i denne kategorien skal beregnes med 25 prosent merverdiavgift. Vi ønsker derfor å tilby alle dere medlemmer et skreddersydd kurs i mva-ordningen, og orientering om hva dette vil innebære for deg som terapeut. 

Siden det opprinnelige kurset måtte avlyses grunnet sykdom hos RSM Advokatfirma, har vi nå jobbet på spreng for å få en annen kursholder til å holde kurset, med ny dato. 

MERK NY DATO:  25.05.21
TID:                       18:00 - 20:00

Siren Langeland i Regnskapsoptimisten AS (regnskapsoptimisten.no) tilbyr til daglig online coaching i regnskap, og har hjulpet mange bedrifter. Hun vil holde kurset og også besvare spørsmål dere måtte ha.  Kurset er digitalt og består av 2 deler a 45 minutter, med en 15 min pause mellom øktene.

Del 1: Grunnleggende teori om mva endringene, og hva regelendringen for mva innebærer for terapeuter. 

Del 2: Siren vil vise oss hvordan dette gjøres i praksis, for å skape forståelse for hvordan man håndterer endringene i regnskapet. 

Det vil bli rom for spørsmål underveis, og er det ting som ikke kan besvares på direkten, vil Siren undersøke og gi tilbakemelding i etterkant. 

Lenke til møtet på zoom sendes ut til de som har meldt seg på, i forkant. Du melder deg på kurset via dette skjemaet: https://forms.gle/dmebnemzj8CAX7tC6

Vi ønsker snarlige påmeldinger, men fristen settes 24. mai.
Vel møtt til kurs i mva-ordningen! 

Mvh. Styret i Enhetsterapiforeningen 

***************
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Fullt navn
E-post adresse
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy