AANDELEN ECO & FAIR CVBA-SO
Je besliste zojuist om een aandeel van Eco & Fair CVBA-SO te kopen.
- Eén aandeel bedraagt €100. Wil je meerdere aandelen kopen, dan kies je voor een veelvoud van dit bedrag, dus €200, €300, €400,…
- Bij ontvangst van het bedrag op de zichtrekening van Eco & Fair bezorgen we jou een bevestiging op papier (bewijs van aandeel).
- Je kan via dit formulier aanduiden of je de werking van een specifieke vereniging wil ondersteunen. Een deel van je investering gaat dan naar de werking van deze organisatie.
- Elke aandeelhouder van Eco & Fair cvba-so heeft slechts 1 stem in de Algemene Vergadering, ongeacht het aantal aandelen.
- Je investeert in een onderneming, met de bijhorende risico’s maar ook met bijbehorende opportuniteiten. Je kan echter enkel je inleg verliezen. Je kan niet aansprakelijk worden gesteld.
- Via het systeem Tax Shelter (investeren in startende ondernemingen) krijg je het jaar na je eerste aankoop een belastingsvermindering tot 45% van het bedrag dat je hebt geïnvesteerd. Dit geldt enkel voor natuurlijke personen, niet voor bedrijven. Op het einde van het boekjaar krijg je van ons de nodige papieren toegestuurd. Je aandeel moet dan 4 jaar blijven bij Eco & Fair CVBA-SO
- Je kan je aandeel zonder goedkeuring van de Raad van Bestuur doorgeven aan kinderen of echtgenoot. Voor alle andere overnames van aandelen is een goedkeuring van de Raad van Bestuur nodig.
- De aankoop van aandelen is effectief na betaling van het gekozen bedrag op het rekeningnummer van Eco & Fair: BE94 8919 1401 2014 met als mededeling 'aandeel Eco & Fair + naam en voornaam'
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy