SHKE - Egyesületi mez tervek 2018 év
Tisztelt Egyesületi Tagok!
Korábbi hírlevelünkben már tájékoztatunk benneteket, hogy egyesületünk 2018 évben mezek gyártását tervezi.
Kérünk benneteket, hogy az alábbi űrlap segítségével válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbbet.

- Többen jeleztétek hogy gyártás esetén minőségi mez lenne az elvárt.
Több gyártóval is beszéltünk a gyártás természetesen lehetséges, de a pontos árak a készített mezek mennyiségétől és minőségétől függnek. Tájékoztatásul egy normál mezért 12.000 Ft-ot, a jobb kivitelért 14.000 Ft-ot, ( hálós jól szellőző, lézer vágott, profi cucc) a nadrágért 13.000 Ft-ot is elkérhetnek. Ezek a mezek nem tartalmaznak varrást, forrasztásos módon készülnek (a CUBE, a Footstrong, a Bike Zone Gödöllő csapat mezek is így készültek.)
- A mezeket női kivitelben is tervezzük készíteni.
- Van lehetőség, rövid ujjú, hosszú ujjú, Termo (csak hosszú ujjú kivitel), kantár, kantár nélküli, rövid és hosszú szárú kivitelben igény esetén egyedi kiegészítők pl: kartyű, lábtyű, kendő, mellény (a nyertes mintájára készítjük majd el a kész mezeket).
- Zoknik készítése is lehetséges. Ennek mintáját nem készítettük el, de szitázott kivitelű és természetesen a nyerte mez színvilágában készülne.
- A mezek elkészítésének ideje a megrendeléstől számított 4-6 hét.
- A korábbi évekhez hasonlóan méretpróbára bekérünk mezeket a méretek pontos megállapításához (jöttök majd próbálni).

Email address *
Nevem *
Your answer
Az alábbi mezmintát választom! *
Tudomásul veszem, hogy a gyártás miatt némileg változhatnak a jelenlegi tervek (szabás miatt lehet ilyen). Támogatói (szponzor) felajánlás esetén logók és feliratok kerülhetnek a mezre.
Szeretnék
A fent letölthető GesuBikeWear 2018 katalógusban találtok részletes információt az egyes termékekről. ( a feltüntetett nettó árak ruhatípusonként 20db feletti megrendelés esetén érvényes ). Van lehetőségetek hosszított fazonú kivitelre, vagy egyedi combméret meghatározására, a próbákat követően ezeket pontosítjuk. Gyerek és női mezek és nadrágok is rendelhetőek a kiválasztott típusból.
Gallér felirat
Az itt megadott szöveget szeretném a gallérra íratni (név esetén kérlek írd ide a nevet a kívánt formában.) ha nem akarsz szöveget hagyd üresen a mezőt.
Your answer
Mez minőségének meghatározása
Megjegyzés
Amennyiben egyedi igényed vagy észrevételed van kérlek jelezd.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.