Tilaan syksyn Toivoa ja toimintaa -opekoulutusten tiedot sähköpostiini!
Toivoa ja toimintaa -opekoulutuksissa opitaan kestävän kehityksen kysymysten aiheuttamista tunteista kuten ilmastoahdistuksesta ja siitä miten tunteita voi käsitellä yhdessä oppilaiden kanssa. Lisäksi pohditaan koulun ja oppilaiden mahdollisuuksia toimia yhteiskunnallisina vaikuttajina heitä kiinnostavissa asioissa.

Koulutukset sisältävät paljon toiminnallisuutta ja osallistuja oppii niissä lukuisia harjoituksia ja projektimalleja, joita voi suoraan hyödyntää koulutyössä. Kouluttajina toimivat globaalikasvatuksen asiantuntija Eeva Kemppainen sekä BMOL ry:n ympäristökasvatuksen asiantuntija Pinja Sipari.

Alustavan suunnitelman mukaisesti koulutuksia järjestetään Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Lisäksi yksi koulutus järjestetään verkkokoulutuksena. Koulutukset järjestetään syys-joulukuussa, tarkat päivät tarkentuvat kevään aikana. Koulutukset ovat koko päivän mittaisia (6h) ja ne järjestetään valituilla paikkakunnilla saman sisältöisinä, eli voit valita yhden koulutustilaisuuden, johon haluat osallistua.

Koulutukset ovat osallistujille ilmaisia, mutta lounas ja mahdolliset matkakulut ovat omakustanteisia. Koulutukset järjestetään ulkoministeriön tuella.

Tämän tilauksen avulla saan tiedot koulutusten ilmoittautumisen aukeamisesta sähköpostiviestinä toukokuun aikana heti kun tiedot julkaistaan. Ilmoittautumalla koulutukseen heti ilmoittautumisen auetessa varmistan paikkani huippukiinnostavassa koulutuksessa! Sähköpostin tilaaminen ei velvoita minua mihinkään.

Lisätietoja: Pinja Sipari, pinja.sipari@bmol.fi, puh. 050 461 76 78
Email address *
Olen alustavasti kiinnostunut seuraavasta/seuraavista koulutuksista:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
reCAPTCHA
This form was created inside of Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL Ry. Report Abuse