Kesän taikaa -taikurileiri
ohjattu kesäleiri kotona ja kotipihassa

13.–17.7.2020 (viikko 29)
8–12-vuotiaille
maanantaista perjantaihin klo 10–15.00 (välissä lounas- ja harjoittelutauko)
Ohjaaja taikuri Timo Tiikkainen
Leirimaksu 35,- €, seuraavat osallistujat samasta perheestä 20,- €/hlö
(lasku tulee huoltajalle sähköpostiin)
Ilmoittautuminen viimeistään ma. 1.7. (jotta tarvikkeet ehtivät postitse kotiin)


Kesän taikaa – ihmeitä ja iloa!

Opi ja oivalla taikatemppujen tekoa taikurikoulussa taikuri Timo Tiikkaisen johdolla! Päivän aikana opetellaan taikatemppuja aamupäivällä, harjoitellaan välillä itsekseen ohjevideoiden tahtiin ja palataan taas iltapäivällä kavereiden kanssa kertaamaan ja oppimaan uutta.

Jokainen osallistuja saa leiriä varten postissa taikatarvikepaketin. Sen avulla voit toteuttaa monia hauskoja temppuja, joilla voit hämmästyttää kavereita ja sukulaisia. Muista ilmoittautua 1.7. mennessä, niin saat tarvikepaketin kotiin valmiiksi ennen leiriä!

Kannattaa tarkistaa ennen leiriä, että kotoa löytyy myös joitakin tulitikkuja ja tikkuaskeja, ainakin muutama pelikortti yms. perinteistä taikatempputavaraa.

Leirillä kokoonnutaan kodeista käsin videoyhteyksillä ja sovelluksilla, joita lasten on helppo käyttää. Yhteiskokoontumisten lisäksi tarjolla on opastusvideoita, joista saa syventäviä ohjeita ja joita voi katsoa omaan tahtiin.

Ilmoittaudu tai ilmoita lapsesi/nuoresi leirille tällä lomakkeella. Jos ilmoitat perheestäsi useamman lapsen, täytä lähettämisen jälkeen lomake uudestaan (ja muista lähettää).

*****

KUVION TAIDEKESÄLEIRIT LAPSILLE 2020

Kuvion kesän 2020 lasten ja nuorten taideleireillä ollaan viikon ajan päivittäin yhdessä muiden samanikäisten kanssa, hauskojen harrastusten parissa. Teemme konkreettisia ja hauskoja taidejuttuja yhdessä, vaikka emme voisi kohdata samassa tilassa. Lasten taideleireillä musisoidaan, rakennetaan ja askarrellaan, seikkaillaan luonnossa sekä opetellaan hauskoja uusia asioita – ja kokoonnutaan juttelemaan ja leikkimään toisten kanssa. Ollaan lähekkäin, vaikka erillään. Tule sinäkin mukaan leikkiin ja luovaan hauskanpitoon!


Kaikki Kuvion kesäleirit löydät osoitteesta: www.kuvio.org
Huoltajan nimi *
Huoltajan puhelinnumero *
Postiosoite (tarvikepaketin lähettämistä varten: tulee kirjeenä) *
Huoltajan sähköpostiosoite *
Lapsen/nuoren nimi *
Lapsen/nuoren ikä *
8 v.
9 v.
10 v.
11 v.
12 v.
Ikä
Aineistolupa (lapsen/nuoren leirillä tuottamien kuvien, videoiden tai muiden materiaalien käyttäminen Kuvion tiedotuksessa ja/tai mediassa) *
Lisätietoja (jos haluat kertoa/kysyä jotakin muuta)
Taikuri-Timo kiittää ilmoittautumisestasi. Tervetuloa mukaan taikamatkalle!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy