Znanstveni kvart Interlibera 2017.
Zagrebački velesajam, paviljon 6 (iza pozornice)
Info
Prijave za ZATVORENE RADIONICE u sklopu ŠKOLICE Znanstvenog kvarta - prijava su otvorene od 23.10. do 12.11.2017. tj. do popunjena radionica.

Svaka prijava online vrijedi samo kao rezervacija i mora se potvrditi osobno na mjestu izvođenja radionica (info punkt Školice) najkasnije 15 minuta prije početka radionice. Sudionici trebaju biti na lokaciji Školice 10 minuta prije početka odabrane radionice.

Maksimalan broj sudionika po radionici je 30 osoba, a rezervirati i sudjelovati se može na ukupno 3 radionice od svih ponuđenih.

Detaljne OPISE RADIONICA pročitajte na https://goo.gl/yBBfkB.

Radionice koje su popunjene više se ne prikazuju kao opcije.

Za sva pitanja i nedoumice, slobodno pišite na proteam@proteam.hr

VAŽNO:
Organizator zadržava pravo izmjene rasporeda termina radionica. Organizator će o eventualnim promjenama obavijestiti sve na koje utječe promjena. Također, Organizator zadržava pravo i smanjenja ili povećanja broja sudionika po radionici.
Podaci o sudioniku
Molimo unesite ime, prezime, dob i kontakt telefon sudionika. *
Ukoliko je sudionik maloljetna osoba, molimo upisati i IME, PREZIME I KONTAKT TELEFON PRIJAVITELJA. Isto vrijedi i za ŠKOLSKE GRUPE gdje je prijavitelj - voditelj grupe. Kontakt telefon će se koristiti isključivo za razmjenu informacija vezanih uz rezervirani sadržaj.
Your answer
Radionice
NEDJELJA, 12.11.2017.
Rezerviraj termin za radionicu po izboru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Exto produkcija d.o.o.. Report Abuse