Aanmeldformulier voor bezoekers van de Bachcantates Utrecht in de Geertekerk op zondag 4 oktober 2020
Hartelijk welkom bij de Bachcantates Utrecht.

Het programma voor zondag 4 oktober: Cantate 148 'Bringet dem Herrn Ehre seines Namens' en Prelude in b uit 'Das Wohltemperierte Klavier' in een bewerking voor strijkkwartet door Louis Andriessen (deel 1).
Houd voor het laatste nieuws onze website www.bachcantates-utrecht.nl in de gaten.

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor een zitplaats bij de uitvoering van de Bachcantates Utrecht op 4 oktober in de Geertekerk. De toegang is gratis, collecte na afloop. Er zijn richtlijnen en spelregels waar deze concerten de komende periode aan moeten voldoen. Die delen we hieronder. Met uw reservering verklaart u de richtlijnen en spelregels te hebben gelezen en dat u zich eraan zult houden.
Email address *
Naam *
Telefoonnummer *
Richtlijnen en spelregels
1. Vanwege het beperkte aantal plaatsen in de 1,5 m opstelling zijn we genoodzaakt voor deze uitvoeringen een reserveringssysteem te hanteren.
2. Het aantal zitplaatsen per uitvoering is voor het publiek beperkt tot 40 personen. Komt u samen uit één huishouden, bestel dan in uw reservering het aantal benodigde tickets op dezelfde naam zodat u dan ook naast elkaar kunt zitten .
3. U kunt uitsluitend toegang krijgen tot de Geertekerk met een reservering. Bij binnenkomst wordt uw naam op een lijst afgevinkt.
4. Uw naam- en contactgegevens zullen wij tot 4 weken na de uitvoering bewaren en aansluitend verwijderen.
5. Wij volgen voor deze uitvoeringen de richtlijnen van het RIVM.

Wij vragen u daarom in het bijzonder aandacht te besteden aan het volgende:
• Het is verplicht om steeds anderhalve meter afstand te bewaren, tenzij u behoort tot dezelfde gezinseenheid, dan mag u naast elkaar zitten. Als dat voor u geldt, kunt u dit bij uw reservering aangeven door meerdere tickets op uw naam te bestellen.
• Heeft u zelf of iemand in uw huishouden milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging en/of heeft u plotseling verlies van reuk of smaak dan vragen wij u dringend om thuis te blijven. Als deze klachten zich voordoen na uw reservering, meldt u zich dan meteen af via bachcantates.utrecht@gmail.com. Iemand anders kan dan in uw plaats de uitvoering bijwonen.
• Wij vragen u vóór uw komst naar de kerk uw handen zorgvuldig te wassen en van het toilet gebruik te maken. Dit laatste is in de kerk niet mogelijk.
• Bij binnenkomst zal u door één van de vrijwilligers een plaats worden gewezen, u heeft hierin geen vrije keuze. Als u zich gezamenlijk heeft aangemeld kunt u wel naast elkaar zitten.
• Ook bij het verlaten van de kerk vragen wij u de aanwijzingen op te volgen van de vrijwilligers. Het is voorlopig helaas nog niet mogelijk om na te praten achteraf.
Ik heb kennisgenomen van de richtlijnen en spelregels zoals hierboven beschreven. *
lk meld me aan als bezoeker. Totaal aantal personen: *
Namen van mijn gezelschap *
Wanneer u alleen komt, heeft u uw naam al ingevuld en kunt u hier volstaan met 'reeds bekend', tenzij u de reservering voor iemand anders doet, dan hier graag de naam van die bezoeker opgeven. Wanneer u met 2, 3 of 4 personen komt, vragen wij u alle namen vermelden.
Ik wil graag op een wachtlijst worden geplaatst wanneer het maximum aantal inschrijvingen van 40 al is bereikt. *
Toegang gratis, collecte na afloop
De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is. U kunt deze bijdrage in de vioolkisten bij de uitgang doen, of overmaken naar het rekeningnummer NL37 INGB 0000 1013 01 t.n.v. Stichting Utrechtse Bachcantatediensten. Alvast hartelijk dank!
Vragen over uw reservering
U zult begrijpen dat dit veel van ieder van ons vraagt, en ook in het bijzonder van de vrijwilligers die dit gaan begeleiden. Wij vragen uw begrip en geduld voor situaties die niet meteen helder zijn, en nodigen u van harte uit om met ons mee te denken. Vooral hopen we zo weer een goede eerste stap te kunnen zetten naar de uitvoeringen van de Utrechtse Bachcantates. Wij wensen u alvast een mooie uitvoering toe! Voor vragen over uw reservering kunt u ons bereiken via: bachcantates.utrecht@gmail.com
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy