Ηλεκτρονική Εγγραφή Εκδήλωση 3ος Χρόνος Recognize & Change
Χρόνος Εκδήλωσης: Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, 18:30
Τόπος Εκδήλωσης: Πάρκο Μεταμόρφωσης, Ερμούπολη, Σύρος

Η Βαρδάκειος Σχολή Ερμούπολης σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 18:30 στο Πάρκο Μεταμόρφωσης στην Ερμούπολη. Η εκδήλωση έχει σκοπό να ενημερώσει το κοινό της Σύρου για τις δράσεις του 3 χρόνου του διεθνούς έργου Recognize & Change. Το έργο υλοποιείται από το 2018 στη Σύρο με αποδέκτες νέους, μαθητές και εκπαιδευτικούς, γονείς και κατοίκους του νησιού. Παράλληλα, θα μπορέσετε να δείτε τις δημιουργίες βίντεο των μαθητών που συμμετείχαν στα εργαστήρια του έργου από το ΓΕΛ Σύρου, το ΕΕΓΥΛ και το 3ο Γυμνάσιο Σύρου, ενώ θα ακολουθήσει η βράβευση των 3 καλύτερων. Σας περιμένουμε.

Υγειονομικά Μέτρα Προστασίας

Στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και της αντιμετώπισης της διασποράς της πανδημίας COVID-19, πρέπει να διασφαλίσουμε την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων και κανόνων υγιεινής, ώστε να έχουμε μια ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Για τον λόγο αυτό άλλωστε η εκδήλωση αυτή θα γίνει σε ανοιχτό χώρο στο Πάρκο Μεταμόρφωση, στην Ερμούπολη.

Ο αριθμός των ατόμων σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις που μπορούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση είναι μέχρι 50 άτομα καθούμενοι. Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε να δηλώσετε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση, κάνοντας ηλεκτρονική εγγραφή στην παρακάτω φόρμα. Με την εγγραφή σας δηλώνετε τη συναίνεσή σας για τη συλλογή των δεδομένων της ηλεκτρονικής φόρμας. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία θα συλλεχθούν, από τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής, θα τύχουν επεξεργασίας αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της διοργάνωσης και βεβαιώνουμε ότι κάθε ενέργεια της εκδήλωσης για το R&C θα είναι σύννομη ως προς το θεσμικό πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα GDPR, καθώς και της ελληνικής νομοθεσίας.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι:

- είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και κατά την είσοδο και την έξοδο.

- θα πρέπει να βρίσκεστε στον χώρο της εκδήλωσης τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης.

- θα πρέπει να τηρείτε τις απαιτούμενες αποστάσεις καθώς και οι θέσεις θα έχουν τοποθετηθεί στις απαιτούμενες μεταξύ τους αποστάσεις.

- θα είναι διαθέσιμα αντισηπτικά διαλύματα για χρήση του κοινού στην είσοδο της εκδήλωσης.

Για ενημέρωση ή οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την διαδικασία εγγραφής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Βαρδάκειο Σχολή στο τηλέφωνο: 2281082573 και στο email: vardakeios@gmail.com
Ονοματεπώνυμο *
Κινητό Τηλέφωνο *
Email *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy