Vragenlijst  naar gebruik van Virtuele Realiteit Toestellen
Beste deelnemer,    

als studenten Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen doen wij in het kader van onze masterproef een onderzoek naar het gebruik van virtuele realiteit toestellen tijdens de COVID-19 pandemie bij patiënten met centraal neurologische aandoeningen, denk aan de ziekte van Parkinson, Multiple Sclerose of een beroerte. Deze masterproef is met een internationaal karakter opgesteld waarbij de vragenlijsten zal worden afgenomen onder zowel Belgische als Nederlandse respondenten. Dit heeft tot gevolg dat benamingen kunnen afwijken van wat er in uw land gebruikelijk is (fysiotherapie/kinesitherapie).

Alvorens u de vragenlijst kunt invullen, dient u akkoord te gaan met het toestemmingsformulier voor deelname aan het onderzoek. Indien u niet akkoord gaat, zult u niet worden doorgestuurd naar de vragenlijst. De vragenlijst is opgesteld met open en gesloten vragen over uw ervaringen, gebruiksgemak en plezier met gebruik van het virtuele realiteit toestel. Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 15 minuten duren. Wij vragen u bij het invullen van de vragenlijst een toestel in gedachte te houden. Bij gebruik van meerdere toestellen gedurende uw revalidatie vragen wij u één toestel die u het meeste heeft gebruikt in uw gedachte te houden. Gelieve de vragenlijst zo eerlijk mogelijk in te vullen. Uw gegevens en antwoorden zullen altijd anoniem behandeld en verwerkt worden in het onderzoek.

Wees u er van bewust dat gegevens en antwoorden enkel worden opgeslagen indien de vragenlijst volledig wordt ingevuld en doorgestuurd. Indien u halverwege stopt, worden de gegevens niet bewaard om op een later moment verder te gaan. Uw deelname is geheel vrijwillig en kan ten alle tijden stopgezet worden zonder dat deze gegevens gebruikt zullen worden. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen via onderstaand e-mailadres.
Hartelijk dank voor uw deelname.


Met vriendelijke groet,
Danique Bijsterbosch, Maaike Conijn en Eline van Zoest
vr.uantwerpen@gmail.com 


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy