Passion for Projects Kongress 2020 - Föredragsinbjudan
Planeringskommitéen har den stora glädjen att välkomna dig att deltaga på vår årliga Passion for Projects - en PMI Sweden Chapter kongress. Evenemanget kommer att hållas 9 - 10 mars 2020 på Clarion Hotel and Congress Malmö Live.

Föredragsinbjudan 'Call for Speakers' för den tionde PMI Passion For Projects 2020-kongressen är nu öppen. Kommittén välkomnar deltagare från hela världen att presentera sitt arbete och aktivt delta i kongressen. Missa inte möjligheten att dela din forskning, kunskap och erfarenheter med över 500 proffs och kollegor samt utbildare, sponsorer och konsulter.

Passion for Projects organiseras av Project Management Institute (PMI) och är den största samlingen i Skandinavien för projekt-, program- och portföljförvaltare, ledare och alla individer som är passionerade och intresserade av projekt. Kongressen har en global räckvidd och tillhandahåller internationella och nationella kända talare. Årets konferenstema är 'Orchestrating projects in a transforming world' och består av fyra parallella sessioner med cirka 20 talare, inklusive ett interaktivt spår som berör de tre sidorna i PMI's 'Talent Triangle".

Vi letar efter innovativt och intressant material och vi vill få abstrakt som helst täcker ett eller fler av följande ämnen:

- Hur nya trender på det mänskliga planet påverkar framtidens projektledning
- Hur skapas värde genom hållbara projekt som inkluderar business case med fokus på cirkulär ekonomi
- Hur kan team stärkas att bli mer mottagliga för innovation, teknik och förändring

Abstraktet (sammanfattningen), bestående av högst 250 ord, ska skickas in senast den 4 oktober och alla sökande kommer att meddelas om de beretts plats senast den 30 oktober.

Valda talare kommer att ges cirka 30 minuter för att hålla sitt inspirerande föredrag och ska förvänta sig ytterligare 10 minuter för frågor.

Kontakta gärna programutskottet programspeakers@pmi-se.org för frågor om din ansökan eller ansökningsprocessen.
Telefon *
Your answer
Key take-away *
Vad är det viktigaste budskapet du vill att publiken ska minnas från din presentation?
Your answer
Föredragsrubrik (max 15 ord) *
Your answer
Biografi *
Kort talarbiografi (max 100 ord)
Your answer
Huvudtema *
Välj ett av kongressens huvudteman:
Sammanfattning av föredrag *
Kort beskrivning av föredragets innehåll (max 250 ord)
Your answer
Namn på talare *
Your answer
Ytterligare kommentarer *
Har du ytterligare kommentarer till din presentation?
Your answer
E-post *
Your answer
Referenser
Här har du möjlighet att lägga upp länkar till videoupptagningar av dina tidigare presentationer. Har du inga videoupptagningar, går det bra att lämna kontaktupplysningar till referenspersoner.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PMI Sweden Chapter. Report Abuse - Terms of Service