Què faríeu amb els vostres diners?
Sobirania econòmica vol dir tenir la capacitat de decidir sobre la gestió dels nostres diners.
En l'exercici de pressupostos d'aquest any hi ha hagut un romanent de poc més d'un milió d'euros. Això significa que no s'han fet servir uns diners que es podien haver invertit en la Garriga i la seva gent. Lluny de la lògica de l'acumulació de diners, la CUP de la Garriga valorem que els diners públics han de permetre millorar el poble i no quedar per a fons bancaris o cobrir un deute que no hem decidit tenir, i que en tant no creiem que s'hagi de pagar mentre tinguem necessitats com a poble.

Des de la CUP de la Garriga et volem donar veu i et convidem a que participis del formulari i indiquis a on hauries destinat els diners. Aquesta enquesta té una doble funció:
a) Per una banda servirà per denunciar en què es podrien haver invertit els diners públics que no s'han utilitzat.
b) Per altra banda ens servirà com a Grup Municipal per llegir la voluntat del poble i poder construir les aportacions als pressupostos 2017 a partir de les vostres respostes.

Moltes gràcies per entrar amb nosaltres a l'Ajuntament!

PRIMERA PART. UN MILIÓ, UN PROJECTE.
Aquesta primera part determina projectes en els que hauríem de destinar el milió d'euros sencer. Marca una de les següents opcions.
SEGONA PART. UN MILIÓ, TRES PROJECTES.
La segona part determina projectes en els que hauríem de destinar una part del milió d'euros sencer. En aquesta part marca 3 opcions.
Tens qualsevol altra aportació? Vols posar-te en contacte amb nosaltres? Vols formar part del projecte d'Unitat Popular? Escriu-nos aquí!
Your answer
Per enviar les teves respostes has de prémer al botó que t'apareix a continuació.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms