Dogsurvival 2019
Inschrijfformulier Dogsurvival Nevelhorst 02-06-2019
Email address *
Voor en Achternaam *
Your answer
Naam hond *
Your answer
Geboorte datum hond *
MM
/
DD
/
YYYY
Leeftijd hond
We gaan ervan uit dat de hond minimaal 1 jaar oud is, bij de atleten klasse gaan we er eveneens vanuit dat de hond fysiek de gehele weg rennend kan afleggen.
Hoe wil je deelnemen *
Required
Klassen
Atleet: M/V vanaf 16 jaar. In de atleten klasse gaat het om de snellere deelnemers en honden. Ze starten in de ochtend en zullen het parcours zoveel mogelijk rennend afleggen. Er zullen prijzen zijn voor de snelste deelnemers (mannen en vrouwen)

Recreanten: M/V vanaf 16 jaar. In de recreanten klasse gaat het om de lol die je hebt samen met je hond. Je mag het parcours zowel lopend als rennend afleggen. Het kan zo zijn dat er hier en daar oponthoud is bij een hindernis. Er zijn in deze klasse ook prijzen.

Gele hond *
Required
Wat is geel lintje
Sommige honden hebben wat meer ruimte nodig. Zij houden er niet van wanneer onbekenden te dicht bij hen in de buurt komen. Dit kan bijvoorbeeld gekomen zijn door een vervelende ervaring. Ze kunnen dan onzeker, angstig of agressief reageren. Of ze reageren niet, maar vinden het toch ronduit onplezierig.

Het initiatief 'Gele hond' helpt deze honden. Van oorsprong komt het initiatief uit Zweden. In Nederland is het nu ook opgepakt. Deze gele lintjes kun je aan de lijn van de hond bevestigen. Zo is voor iedereen duidelijk dat deze hond wat meer ruimte behoeft.

Overige opmerkingen
Your answer
De inschrijving is pas compleet als het inschrijfgeld van € 22,50 is overgemaakt op rekeningnummer NL 02 INGB 0000 4360 96 t.n.v. H.s.v. de nevelhorst, onder vermelding van Dogsurvival Nevelhorst + NAAM HANDLER EN HOND.

€2,50 van het inschrijfgeld komt ten goede van stichting dierenlot Nederland.

Bij de kantine kan tijdens het evenement niet gepind worden.

*
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service