ENQUESTA SOBRE LA TINENÇA D’ANIMALS DOMÈSTICS
Aquesta és una enquesta amb finalitat únicament informativa i que permetrà incorporar la participació ciutadana a la nova ordenança sobre la tinença d’animals domèstics de Sant Feliu de Guíxols. Llegeixi atentament totes les preguntes i contesti amb UNA SOLA RESPOSTA.
Edat *
Your answer
Gènere *
Your answer
Lloc de residència *
Your answer
Data *
MM
/
DD
/
YYYY
1. És propietari o posseïdor d’un o més animals domèstics (gat, gos, periquito, conill, hàmster, etc.)?
2. En cas de ser-ne propietari, quants animals domèstics posseeix al seu domicili?
3. En cas de ser-ne propietari, posseeix algun animal potencialment perillós al seu domicili? (Les races de gos potencialment perillosos són les següents: Bullmastiff, Dòberman, Dogo Argentí, Dogo de Bordeus, Mastí Napolità, Pit Bull, Presa Canari, Rottweiler, Staffordshire, Tosa Japonès, Fila Brasileiro, Akita Inu i Bull Terrier)
4. En cas de ser propietari d’animals domèstics, ha censat els seus animals domèstics a través de l’Ajuntament?
5. En cas de NO tenir censat el seu animal domèstic, quin és el motiu?
6. Coneix l’obligatorietat de censar els animals domèstics a l’Ajuntament i el pagament de taxes per dur a terme el tràmit de cens?
7. Participaria en xerrades informatives sobre el cens d’animals domèstics al municipi?
8. Sap que els propietaris d’animals potencialment perillosos han de disposar d’una assegurança de responsabilitat civil per danys a tercers ?
9. Troba adequat que es pugui ser propietari/a o posseïdor/a d’animals domèstics amb 16 anys d’edat i propietari/a o posseïdor/a d’animals potencialment perillosos amb 18 anys d’edat?
10. Creu que és adequat poder tenir fins a 5 animals domèstics a un pis o casa adossada (amb una sortida petita o sense sortida); i fins a 8 animals domèstics a cases aïllades amb pati o jardí?
11. En cas que s’hagi trobat o conegui algun cas on un gos pertorbés els veïns amb sorolls emesos pels animals dins el municipi de Sant Feliu de Guíxols, vostè ho denunciaria?
12. Trobaria adequada la implementació del cens genètic dels gossos del municipi amb la finalitat d’evitar deposicions a la via pública i la identificació dels animals en cas de pèrdua o abandonament?
13. Trobaria adequat que s’habilités una zona de la platja gran de Sant Feliu de Guíxols per passejar gossos ?
14. Consideraria correcte prohibir que les persones alimentessin animals de companyia (coloms, gats, gossos, etc.) al carrer, a excepció de les autoritats municipals o de persones autoritzades?
15. Respecte al grau de civisme per part dels propietaris d’animals domèstics, dins el municipi de Sant Feliu de Guíxols, en quin nivell creu que està la ciutat?
16. En quant a la regulació de la tinença d’animals domèstics al municipi de Sant Feliu de Guíxols, troba adequada l’actualització de l’ordenança respecte aquest tema?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service