Kysely energian hinnan nousun vaikutuksesta arkeen
Meneillään oleva energiakriisi on nostanut energian hintoja merkittävästi.  Energian hintatason ei odoteta myöskään palautuvan entiseen välttämättä edes vuoteen 2024 mennessä.

Hintojen nousulla on monenlaisia vaikutuksia kuluttajien arkeen. Miten energian hinnan nousu on vaikuttanut sinun elämääsi ja miten luulet sen tulevan vaikuttamaan tulevaisuudessa?

Kyselystä saatuja vastauksia käytämme Hiilineutraali Pohjois-Savo ja EKOTEKOja -hankkeiden viestintämateriaaleissa ja 23.11.2022 järjestettävässä keskustelutilaisuudessa koskien energian hinnan nousun vaikutuksia sekä energiaköyhyyttä.

Kaikkia vastauksia käytetään anonyymisti. Kiitos vastauksestasi!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Kuinka energian hinnan kasvu on vaikuttanut elämääsi ja/tai tulee vaikuttamaan tulevaisuudessa? *
Kiitos vastauksestasi!
Lisää tietoa hankkeista:

Hiilineutraali Pohjois-Savo -hanke on Pohjois-Savon ilmastotyön koordinointihanke ajalle 1.11.2021–31.8.2023. Hanketta koordinoi Pohjois-Savon ELY-keskus. Hanketta rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta sekä Pohjois-Savon liiton kehittämisrahastosta.

EKOTEKOja ympäristön ja ilmaston parantamiseksi – Kohti hiilineutraalia Pohjois-Savoa Mansikan alueella on Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n kehittämishanke, jota rahoitetaan Euroopan maaseudun kehittämisrahastosta  https://mansikkary.fi/lue-hankkeista/ekotekoja-kohti-hiilineutraalia-pohjois-savoa-mansikan-alueella/
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy