Online WikiKerstborrelcon2020 / Wiki goes Caribbean / Pubquiz - 12 december 2020
Leuk dat je wilt aansluiten bij deze bijzondere online KerstWikiZaterdag!

Er is een gevarieerd programma samengesteld met ruimte voor interessante presentaties en workshops, een verrassende rondleiding en een hysterische Pubquizbingo-kersteditie. Je kunt er ook voor kiezen om aan te sluiten bij de online Wiki goes Caribbean bijeenkomst die ook op deze bijzondere WikiZaterdag plaatsvindt.

Om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten én om je de vergaderlink toe te kunnen sturen, vragen we je om in te schrijven. In dit formulier kun je aangeven of je wilt aansluiten bij de WikiKerstborrelcon2020 en/of de Wiki goes Caribbean bijeenkomst en/of de Pubquizbingo.
Vrijdag 11 december ontvang je, via e-mail, de vergaderlink en natuurlijk de onmisbare bingokaart, mocht je meedoen met de Pubquizbingo.

Je (persoons)gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden nooit aan derden verstrekt. Vragen kun je mailen aan Ciell (ciell@wikimedia.nl).

Hier vind je alvast informatie over de WikiKerstborrelcon2020. Hou deze pagina in de gaten! De informatie wordt z.s.m. aangevuld: https://nl.wikimedia.org/wiki/Wikikerstborrelcon
Email address *
Naam
Wikipedia-gebruikersnaam (optioneel)
Wil je aansluiten bij de WikiKerstborrelcon 2020? *
Wil je aansluiten bij de Wiki goes Caribbean bijeenkomst? *
Wil je aansluiten bij de Pubquizbingo? *
Mogen wij je achteraf benaderen om te informeren hoe je de WikiKerstborrelcon hebt beleefd *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Wikimedia Nederland. Report Abuse