Anmälan uppstart 29/8 - Adventkyrkan i Linköping
Efter ett långt uppehåll, närmar sig nu tiden för församlingens uppstart. Nästa sabbat, lördagen den 29 augusti, är det äntligen dags!

Vi kommer att börja med en stund tillsammans med varandra och med Gud. Vad har du upplevt med Gud under perioden vi inte setts? Har Gud kanske till och med kunnat visa dig något om sig själv, om vad han vill med ditt liv, med Coronas hjälp? Vår Gud är så stor att han ur något enbart negativt (pandemin) kan låta något gott komma. Vad har han gjort för dig?

Under träffen ska vi också tillsammans fundera kring frågorna som ställts i enkäten, samt i samtalen med Karin i början av sommaren. Hösten kommer inte att vara "som vanligt". Dels på grund av pandemin, men dels också för att vi haft tid att reflektera över vad som är viktigt, vad vi saknat och vad vi klarat oss bättre utan än vad vi trodde för några månader sedan. Tanken är att vi tillsammans ska komma fram till en plan för höstens sabbater. Tillsammans. För vår församling bygger på "jag vill". Så vad har du saknat? Vad brinner du för? Vad skulle du vilja engagera dig i/bidra med? Hur ofta? Fundera gärna på detta under veckan innan vi ses!

Ta med eget fika!
Varför anmälan?
Även om det är tillåtet för 50 personer att samlas, bedömer styrelsen att 50 personer i våra lokaler är för mycket för att kunna hålla avstånd. Vi kommer därför att träffas i två omgångar med max 30 person/tillfälle. För att komma krävs därför en anmälan. Svar önskas även om du inte planerar att komma!

Vid anmälan får man välja mellan två tider, 10-12 och 13-15. Skulle det visa sig att det totala antalet personer vid dessa två tillfällen understiger 30, kommer vi att enbart ha ett tillfälle. Det blir då den tiden som har flest anmälningar. De som valt den andra tiden kommer då att bli kontaktade.

Svar önskas senast onsdagen den 26 augusti! Det räcker med en anmälan per hushåll.

(Om du vill se hur andra svarat så här långt, klicka här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdg5UW4jKsj9D_h6NxshmLFUe773uGSFw1QMi0Peg1J2Oma4Q/viewanalytics)
Vilken tidpunkt deltar du/ni helst? *
Namn *
Det räcker med att du skriver bara förnamn eller efternamn el.dyl., ifall du vill vara försiktig med hur vilken persondata du lämnar ifrån dig. Det räcker med att vi i styrelsen kan identifiera dig, ifall vi behöver nå dig.
Antal personer som kommer *
Du har noterat att du/ni ska ta med egen fika till träffen? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy