CONVERSES AL TROS - Visita 1. FERTILITAT DEL SÒL. 14 de març
Aquest formulari és per inscriure't a la visita que es realitzarà el  14 de març de 2023 a les parcel·les experimentals d'ordi favó, llenties i espelta ecològics; situades a Salàs de Pallars. La visita serà de les 9h a 2/4 d'1 del matí. 

Visitarem la parcel·la experimental i explicarem com s’ha fertilitzat, amb l’objectiu d’avaluar l’impacte sobre els cultius. També farem una prova de compostatge a la granja de la finca.

La visita s'adreça a pagesos i pageses del Pallars Jussà i Sobirà, i personal tècnic.

Si tens algun dubte, ens pots escriure a carla.bellera@raiels.cat o trucar al 600 00 52 62.

Data límit d'inscripcions: diumenge 12 de març
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms
Municipi
Telèfon
Correu electrònic
Perfil
En cas que siguis pagès i/o ramader, indica quins són els teus cultius i/o bestiar:
Si tens interès en venir a alguna de les altres sortides del cicle, indica quina/es (més endavant enviarem informació més concreta i el formulari d'inscripcions) 
Altres comentaris que ens vulguis fer: 
Protecció de dades
Al Consell Comarcal del Pallars Jussà tractem les dades de caràcter personal segons s’estableix en el Reglament General de Protecció de Dades UE 2016/679 (RGPD) i a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD). En compliment del que disposen els articles 13 i 14 del RGPD i a l’article 11 de la LOPDGDD us informem de les següents dades:
Responsable del tractament: Consell Comarcal del Pallars Jussà NIF P7500014A Carrer Soldevila, 18 Tremp - Lleida Tel. 973 65 01 87
Finalitat del tractament: APRENEM DE PAGÈS. Sessions de transferència per a la innovació i qualitat en el sector agrari".
Conservació de les seves dades: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti la supressió per part de l'interessat i durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals.
Legitimació: El compliment d’una missió d’interès públic.
Destinataris: Les seves dades seran tractades pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, per col·laboradors i prestadors de serveis.
Drets: Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se per escrit, a l'adreça de correu: consell@pallarsjussa.net, havent-se d'identificar degudament i sol•licitar clarament el dret a exercir.

Per a més informació: https://www.pallarsjussa.cat/component/content/article?id=3760

Consentiment
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Raiels SCCL. Report Abuse