Kérdőív sportbiztosítással kapcsolatban
Ma Magyarországon a fociban, a kosárlabdában és a jégkorongban működik játékos érdekképviselet. Szervezeteink támogatják egymás munkáját, és amikor lehetőség nyílik örömmel dolgozunk közös célokért. A sportbiztosítás tipikusan ilyen téma. Sajnos minden sportban benne van a sérülés veszélye, aminek következményeit egy jó sportbiztosítás segíthet enyhíteni. Mi közösen most azon dolgozunk, hogy olyan biztosítási csomagok kerüljenek bevezetésre, amelyek egységesen kielégítik a különböző csoportok igényeit.

A kérdőív célja, igényeiteknek felmérése, hogy a válaszok alapján a lehető legjobb sportbiztosítást tudjuk kialakítani.

A válaszaidat előre is nagyon köszönjük!
Melyik a te sportágad? *
Milyen szinten űzöd? *
Ha aktívan sportol valaki, akkor érdemes olyan sportbiztosítást kötnie ami anyagi és/vagy egészségügyi segítséget nyújt sportbaleset esetén? *
A havi fizetésednek hány százalékát áldoznád sportbiztosításra?
%
%
Összegszerűen mennyit költenél egy átlagos sportbiztosításra havi szinten? *
Your answer
Hajlandó lennél az előzőleg megadott összegnél havi szinten pár ezer forinttal többet fizetni egy olyan biztosításért ami magasabb anyagi és/vagy jobb egészségügyi segítséget nyújt baleset esetén?
Egészségügyi szolgáltatásokat vagy anyagi támogatást nyújtson a biztosítás?
Amennyiben érdekelnek a válaszok alapján kidolgozott sportbiztosítási csomagok, kérlek add meg neved és e-mailes elérhetőségedet, hogy elküldhessük azokat neked.
Your answer
Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót! Adatkezelési tájékoztató: https://drive.google.com/file/d/1G1rUxbCdwDJ3Jy85fsxnBHFe5sJs2TvZ/view?usp=sharing *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy