River Wolves -Înscrieri🐺💜
Te rugăm să completezi datele obligatorii și în funcție de rolul pe care dorești să îl ocupi în cadrul echipei să răspunzi la întrebările care corespund departamentului.
(treci peste departamentul care nu te intersează, apăsând butonul ÎNAINTE/NEXT)

Odată cu completarea formularului, vei primi un mesaj că ai fost acceptat ca membru la ședințele noastre de training. Vor urma o serie de cursuri, urmate de "examene", iar la final va avea loc formarea echipei finale.

Noi suntem prima echipă de robotică din Județul Tulcea și ajutați în special de Societatea Științifică Orion și de Liceul Teoretic "Grigore Moisil" am reușit să parcurgem 7 sezoane din concursul FIRST Tech Challange
Țelul nostru și al competiției este de a evolua, de a învăța lucruri noi și de a ne face recunoscuți.
 Prin educatia STEAM punem în aplicare cunoștințele noastre asupra lumii fizice, nu doar teoretice.
În fiecare an/sezon se dezvăluie câte o nouă temă. Pe baza acesteia trebuie să construim un robot care să îndeplinească provocările propuse, făcându-l cât mai eficient pentru a câștiga cât mai multe puncte.
Din fericire, acest concurs nu înseamnă doar roboți. Trebuie să interacționăm cât mai mult cu cei din comunitate, organizând activități, colaborări sau cerând sponsorizări. Relația cu oamenii este crucială când vine vorba de tehnologie, întrucât aceasta este baza în activitatea noastră.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și Prenume
*
Număr de telefon și adresă de e-mail
*
Clasa *
Liceul de proveniență *
Profilul *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy