Aanmeldformulier

Zondag 29 januari vanaf 10:30 tot 15:15 uur vindt er bij fietscafé De Proloog een Keigave Klinic – MTB – plaats. Een clinic waar zevenvoudig Nederlands kampioen Maikel Govaarts zowel prakrijk- als theorieles komt geven. Je kan jezelf optimaal voorbereiden door aflevering 11 van seizoen 3 van Wat als?! De Wielerpodcast terug te luisteren. Aan de hand van deze theorie kan je dan verdiepende vragen stellen aan Maikel Govaarts tijdens de podcastopname in het voorprogramma. Vervolgens kan deze theoretische kennis omgezet worden in keiharde fiets-skills om over de mooiste trails van de Heuvelrug te kunnen crossen. Het belooft een fantastische dag met veel spektakel te worden! 

Een uniek mountainbike evenement bij De Proloog waar jij bij kan zijn! En dat voor €99,- per persoon; inclusief een lekkere lunch, IL Magistrale koffie en uiteraard de Keigave Klinic zelf. Er zijn maar 10 plekken beschikbaar dus meld je snel aan.

Door dit formulier in te vullen en naar ons te verzenden meld je jezelf aan voor de Keigave Klinic (MTB). Naar aanleiding van je aanmelding ontvang je een e-mail met het volledige programma en een betaallink. Met het betalen bevestig je definitief je plek. Hiervoor heb je tot 10 januari de tijd.

*Met aanmelden voor de Keigave Klinic (MTB) onderteken je ook het meedoen op eigen risico. De klinic wordt gegeven door een professionele instructeur en begeleid door De Proloog en Wielerpodcast Wat Als?!. Het meenemen van geschikt materiaal, kleding, schoeisel en een helm zijn vereist. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voor- achternaam *
Geboortedatum
MM
/
DD
/
YYYY
In bezit van een eigen MTB *
Required
E-mailadres *
Telefoonnummer
Straatnaam + Huisnummer
Postcode + Woonplaats *
Ik ga akkoord met het meenemen van geschikt materiaal, kleding, schoeisel en een helm. Het meedoen op eigen risico. Het ontvangen van een betaallink per e-mail voor het bevestigen van de aanmelding.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy