Bestelformulier fakkels - Sifakkeltocht
Beste,

U kan hieronder uw fakkels bestellen voor de Sifakkeltocht van Scouts Kieldrecht op zaterdag 15 februari 2020. Een fakkel kost 5 euro en gaat heel de tocht mee!! Vanaf dit jaar hebben we ook fakkels voor kinderen. Deze kosten 5 euro per fakkel.

De fakkeltocht start om 19:30 uur dus gelieve een half uur op voorhand aanwezig te zijn in De Sjelter zodanig dat we iedereen op tijd een fakkel kunnen geven voor de tocht begint !!

Hieronder kan u uw bestelling plaatsen. Betalen doe je door achteraf te storten naar BE13 7330 3033 2839 met vermelding van uw naam en het aantal fakkels dat u wil bestellen.

_________________________________________________________________________________________
Extra informatie over het evenement:
_________________________________________________________________________________________
Beste sympathisanten van het vuur, de sfeer en de gezelligheid,

Wij, de jin van Scouts Kieldrecht, hebben genoeg van Koning Winter en zijn gure dagen, u toch ook?! Daarom organiseren wij een warme, vurige avond ten voordelen van onze zomerse tocht richting het avontuurlijke Montenegro en het geheimzinnige Albanië

Nu we als jin bijna volwaardige padvinders zijn, draaien we de rollen om. Wij organiseren zelf een staptocht door de voor ons reeds welgekende polders. Aangezien wij al meermaals onze weg zijn kwijtgeraakt in het donker, zorgen wij ervoor dat uw pad wordt verlicht door ambachtelijke fakkels. Achteraf steken we nog een groot vuur aan en openen we een gezellige winterbar met alles erop en eraan.


De naam ‘Sifakkeltocht’ is afgeleid van sifaka, de totem van Silke. Op dit evenement serveren we weer onze eigen gebrouwen biertje om haar te herdenken. Na dit evenement zal er nog een verkoopmoment plaatsvinden waar je je eigen voorraad Sifaka kan inslaan.

wat?
een fakkeltocht met aansluitende winterbar en groot vuur !!

waar?
Scouts Sint-Michiel Kieldrecht, Oud Arenberg 88b

wanneer?
Op zaterdag 15 februari om 19u30 vertrekt de tocht van ongeveer een klein uurtje, gelieve een half uur op voorhand aanwezig te zijn!
Email address *
Op welke naam mag deze bestelling geplaatst worden? *
Your answer
Hoeveel fakkels wenst u te bestellen?
Your answer
Hoeveel kinderfakkels wenst u te bestellen?
Your answer
Wanneer betaalt u? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy