Kobushikain karaten peruskurssi 8-14v junioreille
Tervetuloa Budoseura Kobushikain järjestämälle karaten junioreiden peruskurssille!

Peruskurssin tavoitteena on tarjota juniorille liikunnan illoa ja oppimisen, onnistumisen ja oivaltamisen kokemuksia karaten parissa. Kurssilla opetetaan karaten perustekniikoita - asentoja, lyöntejä, potkuja ja torjuntoja sekä yksin tai parin kanssa tehtäviä tekniikkasarjoja.

Opettajien tavoitteena on varmistaa että karaten harjoittelu lähtee käyntiin mielekkäästi ja turvallisesti. Karaten harjoittelu on turvallisuus- ja perinnesyistä kurinalaista ja kontrolloitua. Kurinalaisen harjoittelun lisäksi erilaiset leikit ovat harjoittelun arkea. "Karateka ei kiusaa" on meille keskeinen ajatus.

Peruskurssiin kuuluu yhteensä 17 harjoituskertaa sekä kurssin lopuksi järjestettävä vyökoe. Harjoituksen järjestetään Torstaisin kello 17:30 - 19:00. Kurssi alkaa torstaina 13.8.2020.

Peruskurssin voi hyvin aloittaa veryttelyhousuilla ja t-paidalla. Seura järjestää kurssin aikana karatepukujen yhteistilauksen. Kurssilaiselta edellytetään normaalia terveyttä ja kykyä keskittyä opetukseen.

Kurssin hinta on 140€, joka sisältää seuran jäsenmaksun vuodelle 2020, opetuksen, vyökoemaksun ja keltaisen vyön läpäistyn vyökokeen merkiksi. Voit kokeilla kurssia 2 viikkoa sitoumuksetta.

Lähetämme sinulle muistutusviestin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssille mahtuu 20 ensimmäistä.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy