Erken Radio Scorpio!
U wist het misschien nog niet, maar dit jaar worden de radiofrequenties weer uitgedeeld. Voor lokale radiozenders zoals Radio Scorpio is dit een cruciaal gebeuren, want als wij deze erkenning niet binnenhalen, is dat het einde van één van de twee laatste niet-commerciële vrije zenders in Vlaanderen. Dan verdwijnt Radio Scorpio na 37 jaar uitzenden; een unieke zender waar u kan luisteren naar programma’s, muziek en experimenten waarvoor je alleen bij ons terecht kan.

Wij doen er natuurlijk alles aan om dit niet zover te laten komen. We stoppen bloed, zweet en tranen in het samenstellen van een lijvig dossier om de erkenning binnen te halen. Er is echter niemand beter geplaatst dan onze luisteraars en sympathisanten om het laatste ingrediënt aan onze aanvraag toe te voegen: Liefde!

Daarom vragen wij enkele seconden van uw tijd om uw naam toe te voegen aan de lijst met steunbetuigingen.
Door de onderstaande verklaring digitaal te ondertekenen, verklaart u dat Radio Scorpio thuishoort op de FM-band. De volledige lijst ondertekenaars voegen we toe aan ons erkenningsdossier.

Onze meer dan honderd vrijwillige programmamakers zullen u eeuwig dankbaar zijn en –nóg belangrijker- zullen u blijven verrassen met ongehoorde radio!


Wat achtergrondinformatie:
http://www.vlaamseregulatormedia.be/nl/radio-tv-en-netwerken/radio/veelgestelde-vragen-over-radio
Naam *
Your answer
Functie, organisatie, beroep of adellijke titel
Als je niet in Leuven woont, kan je hier je band met Leuven en/of Radio Scorpio verklaren
Your answer
Woonplaats *
Als je je postcode kent, mag je hem erbij zetten.
Your answer
Email-adres*
* Radio Scorpio verbindt zich ertoe om uw e-mailadres niet te misbruiken voor commerciële of niet-commerciële doeleinden en het niet door te geven aan derden die er geen zaken mee hebben.
Your answer
Extra motivering, commentaar of liefdesverklaringen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Radio Scorpio. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms